Το κείμενο της Συνατσάκη για τα γενέθλια του Ουγαρέζου: «Σ’ αγαπάω για όλα όσα είσαι»

Με πολύ συγκινητικά λόγια ευχήθηκε στον κολλητό της!

Το κείμενο της Συνατσάκη για τα γενέθλια του Ουγαρέζου: «Σ’ αγαπάω για όλα όσα είσαι»

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα το οποίο ανέβασε στο προσωπικό της blog ευχήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη στον κολλητό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o παρουσιαστής που έγινε σήμερα 35 έσβησε κεράκια on air σε μια τούρτα με το τριφύλλι, αφού είναι Παναθηναϊκός.

ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ.jpgF
Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της Μαίρης Συνατσάκη

«Σήμερα είναι τα γενέθλια ενός ανθρώπου που αποτελεί ένα από τα λίγα «Για Πάντα» στην ζωή μου. Ο Δημήτρης κι εγώ γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, μέσω του MAD, μέσα στους διαδρόμους, στα γραφεία και μετά στο studio που κάναμε κάθε μέρα μαζί εκπομπή για δύο χρόνια, και αργότερα όταν μας χώριζαν οι δουλειές, συνεχίζαμε να γνωριζόμαστε μέσω της ζωής. Δεν χαθήκαμε επειδή απλά σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί κι αυτό να ξέρετε είναι το πρώτο τεστ για τις "φιλίες του χώρου". Σήμερα γίνεται 35, είναι στην καλύτερή του φάση επαγγελματικά κι εγώ είμαι πάντα υπερήφανη για αυτό το "περίεργο" παιδί που μπορείς να τον αντιπαθείς αν δεν τον καταλάβεις, αλλά τον αγαπάς τρελά αν πιάσεις το νόημά του. Κι εγώ ελπίζω οτι το έχω πιάσει, γιατί αυτό είναι ένα δημόσιο "Σε αγαπάω" για όλα όσα είσαι. Κι ένα ακόμη πιο δυνατό "Σε Ευχαριστώ" για όλα όσα ξέρεις εσύ»

2854_MERI_SINATSAKI_DIMITRIS_OYGAREZOS_772014 (1).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top