Το μήνυμα του Σεφερλή στον Βρεττό για τον χωρισμό του με την Αραβανή: «Λιάκο μου σώθηκες!»

Οι...αιχμές του παρουσιαστή για την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή!

Το μήνυμα του Σεφερλή στον Βρεττό για τον χωρισμό του με την Αραβανή: «Λιάκο μου σώθηκες!»

Τη νέα συνέντευξη του Ηλία Βρεττού, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή, σχολίασαν ο Μάρκος Σεφερλής και οι συνεργάτες του!

«Είμαι πολύ καλά. Ο λόγος και ο τρόπος που έγινε ο χωρισμός μου με έκαναν να είμαι πολύ γρήγορα, πολύ καλά. Ό,τι γίνεται συμβαίνει για κάποιο λόγο. Αποδεικνύεται ότι γίνεται για καλό» ανέφερε ο τραγουδιστής στο «Thema People» και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Κάνω λάθη και σίγουρα έχω κάνει και μεγάλα λάθη. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως αντιλαμβάνομαι ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσω, έτσι αισθάνθηκα, έτσι φέρθηκα, έτσι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ λοιπόν, όπως και δεν θα έδινα ποτέ δεύτερη ευκαιρία».

Όσο για το αν τον ενόχλησε που πήρε τόση δημοσιότητα η σχέση του δήλωσε: «Είχαν βγάλει τόσα πολλά για την τελευταία σχέση μου. Τόσα πολλά που ήταν υποκριτικό να κρύβομαι. Έτσι μίλησα…».

291214102843_3145.jpg
Ακούγοντας τις δηλώσεις αυτές η Βίκυ Παγιατάκη δήλωσε on air: «Επειδή έχω δει τα ωροσκόπιά τους, θα έλεγα στον Ηλία πάρα πολύ καλά έκανε και είναι μόνος του, όχι γιατί η Αραβανή είναι κακό παιδί κτλ, αλλά θα περνούσε πολύ άσχημα στη ζωή του, αν η σχέση γινόταν γάμος» με τον Μάρκο Σεφερλή να συμπληρώνει με χιούμορ: «Λιάκο αγόρι μου σώθηκες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρεττός όχι μόνο χώρισε από την αγαπημένη του με την οποία συζούσαν, αλλά δημοσιεύματα την θέλουν να έχει αναπτύξει και μια τρυφερή φιλία με τον εφοπλιστή, Γιώργο Μελισσανίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παραδέχτηκε ο Ηλίας Βρεττός: «Με την Ευαγγελία Αραβανή τελειώσαμε»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει η Αραβανή για τον χωρισμό από τον Βρεττό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top