ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: «Ο Πέρσι Τζάκσον Και Οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή Της Αστραπής» στο Star!

Μην χάσετε την περιπέτεια φαντασίας, στις 22:10

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: «Ο Πέρσι Τζάκσον Και Οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή Της Αστραπής» στο Star!

​Με ακόμα μία κινηματογραφική επιτυχία, σε πρώτη προβολή, θα μας κρατήσει απόψε το βράδυ συντροφιά το Star: μεταδίδει στις 22:10 το «Ο Πέρσι Τζάκσον Και Οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή Της Αστραπής»!

Ο επιρρεπής σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να τον απασχολεί. Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι Θεοί του Ολύμπου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τα βιβλία μυθολογίας του Πέρσι στην πραγματική ζωή!

percy-jackson-the-olympians-the-lightning-thief-movie-image-7 (800x488).jpg

Ο Πέρσι μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Ποσειδώνας, ο θεός της θάλασσας, πράγμα που σημαίνει πως ο Πέρσι είναι ημίθεος. Παράλληλα, ο Δίας κατηγορεί τον Πέρσι για την κλοπή της αστραπής του, η οποία αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής. Μια συγκλονιστική περιπέτεια, που κρύβει αμέτρητους κινδύνους, ξεκινά για τον Πέρσι και τους φίλους του…

Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ -3 (800x531).jpg

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρικ Ράιορνταν, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι».

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Λόγκαν Λέρμαν, Μπράντον Τ. Τζάκσον, Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Ροζάριο Ντόσον, Στιβ Κούγκαν, Σον Μπιν και Κάθριν Κίνερ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top