Το σοβαρό ατύχημα του Διονύση Αλέρτα: «Ήμουν σε κώμα στην Εντατική. Περπάτησα μετά από 6 μήνες»

Τι λέει για τη μάχη της κουτάλας και τον Άκη Πετρετζίκη;

Το σοβαρό ατύχημα του Διονύση Αλέρτα: «Ήμουν σε κώμα στην Εντατική. Περπάτησα μετά από 6 μήνες»

Άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκάλυψε ο Διονύσης Αλέρτας ο οποίος αποχώρησε από το «Joy» του Mega μετά την απαίτηση του καναλιού να διαγράψει post που είχε γράψει στο facebook επειδή θεώρησαν ότι «φωτογραφίζει» τον άλλο μάγειρα του Mega, Άκη Πετρετζίκη.

Όπως εξομολογήθηκε ο ζαχαροπλάστης, η μεγαλύτερη δυσκολία που βίωσε ήταν στα 18 του όταν έπεσε θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος.

«Ήμουν σε κώμα στην εντατική μία εβδομάδα και δύο μήνες στο νοσοκομείο. Πέρασαν έξι μήνες για να περπατήσω ξανά. Από τα πολλά ηρεμιστικά φάρμακα που έπαιρνα καθημερινά δεν καταλάβαινα πολλά. Δεν με επηρέασε αρνητικά ευτυχώς. Εισέπραξα πολλή αγάπη όσο καιρό νοσηλευόμουν. Με πρόσεχαν όλοι. Το μόνο κουσούρι που μου άφησε το ατύχημα είναι ότι έχασα την ακοή μου από το ένα αφτί. Μάλιστα, επειδή οι φίλοι μου ασυναίσθητα μου μιλούσαν από το αριστερό αφτί που δεν ακούω έκανα ένα τατουάζ που γράφει out of order”.

Την ίδια ώρα, ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε και για την αποχώρησή του από την εκπομπή.

«Το σχόλιό μου ήταν γενικό. Δεν ανέφερε ούτε όνομα ούτε κανάλι. Πολλοί βγαίνουν στην τηλεόραση. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Με πήραν όντως τηλέφωνο από το Mega και μου είπαν “κατέβασε το status γιατί αναφέρεσαι σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Άκη Πετρετζίκη”. Tους απάντησα ότι δεν έχει καμία σχέση. Εκείνοι ωστόσο επέμειναν στο αίτημά τους και εγώ χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτώ ιδιαίτερα, τους δήλωσα αποχωρώ από την εκπομπή».

Υπενθυμίζεται ότι στο επίμαχο post έγραφε: «με παίρνει δημοσιογράφος τηλ αφού λέμε τα τυπικά καλή χρονιά και τέτοια καλορίζικο το μαγαζί κτλ... μου προτείνει να κάνει φωτογράφηση στο μαγαζί μου με τον "αμπαλο" άσχετο τηλε-σεφ μάγειρα του περιοδικού τους που θα κάνει τον "Ζαχαροπλάστη" στο μαγαζί μου και στον πάγκο μου...ακόμα και σε μπουρδ*λο να πας, την θέση της π**τάν*ς δεν την παίρνεις».

«Πώς θα έρθει στο μαγαζί μου; Έχω βάλει τα λεφτά μου, έχω επενδύσει τα όνειρά μου. Πως θα έρθει να πάρει τη θέση μου ή τον πάγκο μου; Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που σέβεται τη δουλειά του» εξήγησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top