ΔΕΙΤΕ ποιός αρνήθηκε να παίξει τον Μαρκορά στους «Δύο Ξένους»!

Ποιόν άλλο πασίγνωστο ρόλο απέρριψε ο ίδιος;

ΔΕΙΤΕ ποιός αρνήθηκε να παίξει τον Μαρκορά στους «Δύο Ξένους»!

​Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δύο από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόραση απέρριψε ο Κλέων Γρηγοριάδης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος!

«Μου είχαν προτείνει να παίξω τον ρόλο του Νίκου Σεργιανόπουλου στους “Δύο Ξένους” και τον ρόλο του Θανάση Ευθυμιάδη στο “Ντόλτσε Βίτα” και άλλα τόσα που δεν έγιναν ή δεν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία», λέει στο περιοδικό «Ok!» ο ηθοποιός.

Όπως εξηγεί, δεν δέχθηκε τους ρόλους γιατί είχε αποφασίσει να απέχει, μετά και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως «κύριος Μάνος» της κωμικής σειράς «Κάτι Τρέχει Με Τους Δίπλα», το 1999.

«Η απόφασή μου να απέχω κράτησε οκτώ χρόνια. Από το "Κάτι Τρέχει Με Τους Δίπλα" και μετά, εμφανιζόμουν ανελλιπώς στην τηλεόραση για σχεδόν μία δεκαετία, είχα γλυκαθεί από την αναγνωρισιμότητα αλλά και τα χρήματα που μο�� πρόσφερε... Όμως, κάποια στιγμή ένιωσα ότι το παράκανα. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα διάλειμμα. Ίσως βέβαια αυτό το διάλειμμα να κράτησε λίγο παραπάνω, επειδή η τάση να λέω τα πράγματα όπως είναι -όπως κάνω και τώρα- ενόχλησε ορισμένους σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top