Τα έχωσε στην Άννα Βίσση ο Γιώργος Λιάγκας επειδή είπε: «δεν θα ήθελα λουλούδια στα μπουζούκια»

Έγινε ο κακός χαμός στο πλατό- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα έχωσε στην Άννα Βίσση ο Γιώργος Λιάγκας επειδή είπε: «δεν θα ήθελα λουλούδια στα μπουζούκια»

Στην Άννα Βίσση τα «έχωσε» με το καλημέρα ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις που έδωσε στο περιοδικό Hello, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ροκ όπερας στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Καμπάνες Του Edelweiss».

«Θα ήθελα να ξανακάνω δουλειά ως τραγουδίστρια, όχι κάτω από τις παλιές συνθήκες και σαφώς δεν θα ήθελα να υπάρχουν λουλούδια. Αυτό μου συμβαίνει σε ξένες χώρες, εκεί που δεν τους είναι καθόλου εύκολο να αποβάλουν τη συνήθεια. Δεν μου αρέσει πια η λογική “κάθομαι πρώτο τραπέζι και κάνω το προσωπικό μου show off”. Αυτά τα ταξικά με ενοχλούν! Εκτός αυτού, όταν κάποιος παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει δεν είναι ωραίο να του πετούν λουλούδια ή πράγματα που μπορεί να τον πονέσουν. Η βαρβαρότητα της υπόθεσης με ενοχλεί» ανέφερε στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα έξαλλο.

«Κι εμένα δεν μου αρέσει η λογική να κάνω πρωινάδικο. Πολύ ωραία. Περνάω καλά όμως επειδή βγάζω κάποια λεφτά από το πρωινάδικο. Το να φτύνω κάτι που με έχει στηρίξει, μου έχει κάνει καριέρα, με έχει αγαπήσει ο κόσμος μέσω αυτού και μου έχει δώσει και λεφτά και πλούτη και δόξα για μένα είναι τουλάχιστον... Ξαφνικά επειδή το έκανε ο Ρέμος πρέπει να βγάλουμε όλοι τα λουλούδια από τα μπουζούκια» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και έγινε ο κακός χαμός στο πλατό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top