Ελένη Μενεγάκη: ΟΛΗ η αλήθεια για το νέο σπίτι και τη μετακόμιση από τη βίλα των Μελισσίων

Στην τελική ευθεία για τον τοκετό η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: ΟΛΗ η αλήθεια για το νέο σπίτι και τη μετακόμιση από τη βίλα των Μελισσίων

Την «φωλίτσα» της με τον Ματέο Παντζόπουλο ήθελαν τα δημοσιεύματα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, να ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, μετά από περίπου 5 χρόνια σχέσης και ενώ έχει μπει στην τελική ευθεία για τον τοκετό, εγκαταλείποντας την βίλα των Μελισσίων η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο!

«Αυτό το σπίτι αποτελούσε όνειρο ζωής για την Ελένη, είναι όμως πολύ πιθανό να το αποχωριστεί μέσα στη χρονιά» αναφέρει φιλικό πρόσωπο της παρουσιάστριας.

232_69f301ef-a927-4045-b62a-5fcfd7b566bf.jpg
Αν και η πρόσφατη –δίωρη- επίσκεψή της σε αρχιτεκτονικό γραφείο του Κολωνακίου συνδέθηκε με το ενδεχόμενο της άμεσης μετακόμισής της, η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Αρχικά επρόκειτο να έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τον Μάιο.

«Δεν είναι σίγουρο ότι η Ελένη και ο Μάκης θα προβούν σε αγορά νέας κατοικίας. Εξάλλου η Ελένη έχει στην κατοχή της άλλα τρία ακίνητα στην Αττική- το σπίτι μάλιστα στο Κεφαλάρι, όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει όλη την οικογένειά της» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top