AYTH είναι η Βρετανίδα δημοσιογράφος που ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλεσε «αγενή»

Είναι γνωστή για τον… «επιθετικό και απότομο» στυλ της

AYTH είναι η Βρετανίδα δημοσιογράφος που ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλεσε «αγενή»

​Γνωστή για τον επιθετικό και απότομο τρόπο που κάνει τις ερωτήσεις στους καλεσμένους της είναι η Έμιλι Μάιτλις, η δημοσιογράφος του BBC, την οποία ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλεσε on air… «αγενή».

Emily Maitlis.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η 44χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Newsnight» του BBC, απαιτούσε από τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, με κοφτό τρόπο, να της απαντά στις ερωτήσεις της με ένα «ναι» ή «όχι», με αποτέλεσμα ο Βαρουφάκης να γυρίσει και να της πει «είστε πολύ αγενής, αν με αφήνατε να τελειώσω μια πρόταση, θα καταλαβαίνατε τι θέλω να πω».

emily-maitlis-2.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΜΙΛΙ ΜΑΙΤΛΙΣ;

Γεννημένη στις 6 Σεπτεμβρίου του 1970 από Βρετανούς γονείς με εβραϊκή καταγωγή, είναι κόρη της Μάριον Μάιτλις και του καθηγητή Xημείας Πίτερ Μάιτλις, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Είναι παντρεμένη με τον Μαρκ, μάνατζερ επενδύσεων, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

emily-maitlis-0003.jpg
Αν και οι γονείς της, την έφεραν στον κόσμο στον Καναδά, η Μάιτλις μεγάλωσε και ανατράφηκε στο Σέφιλντ, όπου πήγε στο σχολείο King Edward.

Emily-Maitlis-Feet-775527.jpg
Μάλιστα η πρώτη της επαγγελματική απασχόληση ήταν ως… εκπαιδευόμενη κομμώτρια. Ωστόσο η Έμιλι δεν έμεινε εκεί και φρόντισε να εξελιχθεί, σπουδάζοντας στο Κολέγιο Queens, στο Κέμπριτζ.

EmilyMHDcc0145.jpg
Μιλάει τέλεια Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά, όπως επίσης και Κινεζική διάλεκτο (mandarin).

news36.jpgUntitled.jpg
Στην καριέρα της, έχει περάσει από πολλά πόστα. Έχει γυρίσει ντοκιμαντέρ για έξι χρόνια, βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ όπου κάλυψε την κατάρρευση της οικονομίας του το 1997. Αργότερα «μετακόμισε» στο «Sky News» και έπειτα στο BBC News, όπου έχε παρουσιάσει από ενημερωτικές εκπομπές μέχρι δελτία ειδήσεων.
maitlis6.jpg
EmilyMHDcc0031.jpg
EmilyMHDcc0073.jpg
hqdefault.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top