ΣΑΛΟΣ στην Γερμανία με παρουσιαστή που είπε «Ελλάδα γίναμε» όταν έπεσε το ρεύμα

Του απάντησαν καταλλήλως και στα...social media!

ΣΑΛΟΣ στην Γερμανία με παρουσιαστή που είπε «Ελλάδα γίναμε» όταν έπεσε το ρεύμα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένας παρουσιαστής στη γερμανική τηλεόραση ο οποίος είπε «Ελλάδα γίναμε» όταν έπεσε το ρεύμα στην εκπομπή του!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή που είναι η μεγαλύτερη σε θεαματικότητα στην τηλεόραση της Γερμανίας είχε θέμα την ελληνική κρίση στον απόηχο των εκλογών με τίτλο «Πού οδηγεί η οργή των Ελλήνων;».

Ωστόσο, άργησε να ξεκινήσει επειδή υπήρξε διακοπή ρεύματος για 20 λεπτά και ο παρουσιαστής Γκούντερ Γιάουχ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση κάνοντας black χιούμορ: «Γίναμε Ελλάδα» είπε στους τηλεθεατές πριν συνεχίσει με τους καλεσμένους του!

Βέβαια, αυτό το...ατυχές σχόλιο προκάλεσε τόσο την οργή των Γερμανών στα social media όσο και των γερμανικών εφημερίδων.

«Πιο κατάλληλο θα ήταν να μιλά κανείς για "συνθήκες Γερμανίας" παρά για Ελλάδας» απάντησε �� Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) στον παρουσιαστή, ξεκινώντας το κείμενό της με την υπενθύμιση άλλων περιστατικών διακοπής ρεύματος σε γερμανικό στάδιο. «Δεν κάνει κακό να ξεχνούμε ποιος χαρακτηριζόταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο "μεγάλος ασθενής" της Ευρώπης» συνεχίζει, αναφερόμενος στο πώς αναφερόταν προ δεκαετίας η γερμανική οικονομία.

Από την πλευρά της η Handelsblatt μετέφερε τα tweets των Γερμανών: «Μάλλον συνθήκες Γερμανίας ήταν κύριε Γιάουχ, τεχνολογία αιχμής και παρ' όλα αυτά ακόμη στο σκοτάδι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top