Αρετή Κοσμίδου: Με είχαν πειράξει τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου στο «The Voice»

Έναν χρόνο μετά μιλάει για το πως είναι η ζωή της

Αρετή Κοσμίδου: Με είχαν πειράξει τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου στο «The Voice»

Την ώρα που οι coaches του «The Voice» προετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο του talent show, η Αρετή Κοσμίδου μιλάει για το πώς είναι η ζωή της ένα χρόνο μετά.

«Η καθημερινότητά μου είναι εφηβική ρουτίνα θα έλεγα. Πηγαίνω στο σχολείο, διαβάζω, κάνω μαθήματα μουσικής» αναφέρει σε συνέντευξή της.

kosmidou.jpg
Αν και όλοι πίστευαν ότι είναι αρκετά ντροπαλή η ίδια έχει άλλη ιδέα για τον εαυτό της: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου ντροπαλή. Έχω πολύ θάρρος και θράσος ως παιδί. Αυτή η εικόνα βγήκε στην τηλεόραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο σόου δεν ήμουν ο εαυτός μου. Σίγουρα δεν παρίστανα κάτι άλλο. Απλά προσπαθούσα να με προστατέψω»

Ως κορίτσι 17 ετών παραδέχεται ότι έχει και αυτή της εφηβικές ανασφάλειες. «��εωρώ ότι έχω πάρα πολλές ανασφάλειες, όπως για το σώμα μου, για το πρόσωπό μου, για οτιδήποτε. Μπορώ να πω ότι περίμενα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, γιατί ποτέ δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους… Θυμάμαι την πρώτη εβδομάδα του The Voice, με είχε ρίξει πολύ ο κόσμος που έγραφε αρνητικά πράγματα για μένα. Δεν ήμουν καθόλου καλά…»

Για τον coach της Μιχάλη Κουϊνέλη αλλά και για την Δέσποινα Βανδή έχει να πει τα καλύτερα λόγια, ενώ τώρα συνεργάζεται με τον Μανώλη Φάμελλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top