Νέο ειδύλλιο; Πρωταγωνίστρια τουρκικών σειρών έχει μπει στη ζωή Έλληνα επιχειρηματία

Δείτε τι λέει ο ίδιος για τη σχέση που έχουν αναπτύξει

Νέο ειδύλλιο; Πρωταγωνίστρια τουρκικών σειρών έχει μπει στη ζωή Έλληνα επιχειρηματία

Το χαμόγελό του φαίνεται να βρίσκει και πάλι ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης, ο οποίος πριν λίγο καιρό έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τον μικρότερό του αδελφό, Χάρη.

051114102044_4643.jpg
Εδώ και τρεις εβδομάδες στη ζωή του επιχειρηματία και πρώην συζύγου της Νίνας Λοτσάρη έχει μπει η γοητευτική ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ναταλία Ντουσό την οποία το ελληνικό κοινό γνώρισε από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που είχε στις τουρκικές σειρές «Κισμέτ» και «Σύνορα αγάπης».

skordalis1.jpg
«Ήρθε στην πρεμιέρα του Casablanca και από τα πρώτα λεπτά που μας σύστησαν και μιλήσαμε ένιωσα κάτι ξεχωριστό για εκείνη» παραδέχεται σε συνέντευξή του ο επιχειρηματίας και συνεχίζει λέγοντας: «Έπειτα από ένα έντονο βλέμμα που ανταλλάξαμε, μου είπε ότι η ματιά μου κουβαλά λύπη και θλίψη και πρέπει να έχω χάσει πρόσφατα κάποιον. Δεν πίστευα ότι αυτή γυναίκα κατάφερε να δει μέσα μου χωρίς να με γνωρίζει».

skordalis.jpg
Πρόκειται για έναν καινούργιο λοιπόν έρωτα ή όχι; Ο ίδιος απαντά: «Συζητάμε για συνεργασία στο Casablanca και κάτι δυνατό στο εξωτερικό, αλλά δεν σας κρύβω πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια τρυφερή φιλία. Βγαίνουμε συχνά μαζί, περνάμε καλά, αλλά δεν μου αρέσει να βάζω... ταμπέλες στις σχέσεις. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς για να προτρέξει κανείς»

Το μέλλον άλλωστε θα δείξει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top