Μην χάσετε την ταινία «Green Lantern» ΑΠΟΨΕ στο Star- Συντονιστείτε στις 22:10

Με τους Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι

Μην χάσετε την ταινία «Green Lantern» ΑΠΟΨΕ στο Star- Συντονιστείτε στις 22:10

Aπόψε στις 22:10 καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας (2011) «Green Lantern»!

Ο Χαλ Τζόρνταν είναι πιλότος αεροσκαφών, νεαρός, τίμιος και φαινομενικά ατρόμητος, ο οποίος θρηνεί τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του. Είναι επίσης, εν αγνοία του, ο ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στη Γη με τη δυνατότητα να χειριστεί το «δαχτυλίδι της δύναμης».

Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι, που χαρίζει στον κομιστή του υπερφυσικές δυνάμεις αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργεί, κατά βούληση, υλικά αντικείμενα. Όταν ο Πάραλαξ, ένα διαβολικό εξωγήινο ον, απειλεί την ισορροπία του σύμπαντος αλλά και τη Γη με καταστροφή, ο Χαλ, φοράει το δαχτυλίδι και μετατρέπεται στον «Γκριν Λάντερν» και μέλος της γαλαξιακής «στρατιωτικής» ομάδας, «Γκριν Λάντερν Κορπς» (Green Lantern Corps.).

Ο Χαλ νιώθει, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του, αδύναμος και αβέβαιος για τον εαυτό του. Δεν ήταν εκείνος άλλωστε, που επέλεξε τη μοίρα του. Ήταν το δαχτυλίδι, που τον διάλεξε και τώρα η τύχη ολόκληρου του σύμπαντος βρίσκεται στα χέρια του…

Πρωταγωνιστές: Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλι, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Μαρκ Στρονγκ, Άντζελα Μπάσετ, Τιμ Ρόμπινς
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top