H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την προσωπική της ζωή-Πως το σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας;

«Λέγεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι έχει μια συγκεκριμένη σχέση με υψηλά ιστάμενο άνθρωπο στον Alpha» είπε ο παρουσιαστής

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την προσωπική της ζωή-Πως το σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας;

​Για την προσωπική της ζωή μίλησε πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μην φανταστείτε ότι μας τα είπε και όλα, απλά παραδέχτηκε ότι έχει σχέση!

«Ακούγονται πολλά σεξιστικά σχόλια. Αυτό, στον αιώνα που διανύουμε, το θεωρώ δείγμα έλλειψης παιδείας. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων και των επιλογών του. Κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. Δεν ξέρω τι μ΄ενοχλεί περισσότερο, απλά το ένα δεν συνάδει με το άλλο. Δεν σημαίνει ότι επειδή στην προσωπική μου ζωή έχω κάνει μια επιλογή, αυτό υποδηλώνει ότι δεν είμαι καλή στη δουλειά μου ή το αντίθετο. Πολύς κόσμος συνδυάζει αυτά τα δυο, με αποτέλεσμα να ακούγονται ανακρίβειες, δημιουργώντας ένα κλίμα άνευ ουσίας».

Τάδε έφη η Σπυροπούλου και τίποτα παραπάνω, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει ως εξής την συγκεκριμένη της δήλωση:

«Λέγεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι έχει μια συγκεκριμένη σχέση με υψηλά ιστάμενο άνθρωπο στον Alpha. Είναι πρώτη φορά που το λέει η κοπέλα και συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Αυτό που λέω τόσα χρόνια. Ότι άσχετα αν έχεις σχέση με τον οποιονδήποτε, από τον περιπτερά μέχρι τον εκδότη, θα πας στη δουλειά σου καλά, επειδή είσαι καλός. Τις ευκαιρίες όλοι τις είχαν και προφανώς λόγω της σχέσης, έχει κι αυτή μια ευκαιρία. Αν είσαι καλός, θα πας καλά έτσι κι αλλιώς. Είναι πολύ σωστή η τοποθέτηση της Σπυροπούλου Θα έπρεπε να το έχει πει εδώ και ένα-δύο χρόνια αυτό. Έλεγαν όλοι ότι τη δύναμη αυτή την αντλούσε, δηλαδή το να απολύει συνεργάτες, λόγω της προσωπικής της σχέσης με υψηλά ιστάμενο άνθρωπο στο σταθμό. Είχαμε στο παρελθόν και άλλες περιπτώσεις γυναικών που είχαν σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Κάποιες έκαναν καριέρα, άλλες όχι. Την καριέρα δεν την κάνεις επειδή έχεις σχέση με κάποιον υψηλά ιστάμενο. Την καριέρα την κάνεις επειδή έχεις αξία και σε θέλει ο κόσμος. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται σωστά η Σπυροπούλου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top