Στα βήματα της Περιστέρας η Ελένη Μενεγάκη-Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Ματέo;

«Με το σύμφωνο συμβίωσης όλα λύνονται πιο εύκολα» είπε

Στα βήματα της Περιστέρας η Ελένη Μενεγάκη-Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Ματέo;

Κάντο όπως… η Περιστέρα! Σύμφωνο συμβίωσης η Μπέτυ Μπαζιάνα με τον Αλέξη Τσίπρα; Σύμφωνο συμβίωσης και η Ελένη με τον Ματέο!

Τα βήματα της νέας Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας φαίνεται πως ακολούθησε η ξανθιά παρουσιάστρια, καθώς μια δήλωση της την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή, άναψε φωτιές:

0041_ALEXIS_TSIPRAS_MPETI_MPAZIANA_1792013.jpg8022_MENEGAKI_PANTZOPOYLOS_18112013.jpg
«Με το σύμφωνο συμβίωσης όλα λύνονται πιο εύκολα» είπε η Ελένη κατά την διάρκεια της κουβέντας.

Να το έχει υπογράψει με τον σύντροφό της και να μιλάει εκ πείρας; Να έχει ψάξει τα υπέρ και τα κατά του ώστε να δει αν την συμφέρει; Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Κάτι… ξέρει η Ελένη για να το λέει, αφού τώρα που έρχεται και ο πελαργός, υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λυθούν.

3244_MPAZIANA_TSIPRAS_14052013.jpg8006_MENEGAKI_PANTZOPOYLOS_18112013.jpg

Βέβαια σε αντίθεση με την Περιστέρα Μπαζιάνα που είναι κατά του θρησκευτικού γάμου, η Μενεγάκη έχει ήδη παντρευτεί δυο φορές. Την πρώτη φορά ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία με τον Σταύρο Γαρδέρη, ενώ ο δεύτερος είναι ο γνωστός σε όλους μας γάμος, με τον Γιάννη Λάτσιο. Επίσης τόσο εκείνη όσο και ο Ματέο, έχουν απαθανατιστεί να φοράνε χρυσή βέρα στα χέρια τους.

3054_TSIPRAS_MPETI_MPAZIANA_14052013.jpg
Ε… την τρ��τη φορά είπε να κάνει την διαφορά απ΄ότι φαίνεται, και να αναζητήσει εναλλακτική λύση ή λύση της… «αριστεράς», η οποία αποδεικνύεται και «επιτυχημένη», αφού τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχει δημοσίευμα για δημοσίευμα, που να μην αναφέρει πόσο αγαπημένη είναι η Περιστέρα με τον Αλέξη Τσίπρα.

6893_PATZOPOYLOS_MENEGAKI_2611201.jpg
Για όσους δεν γνωρίζετε το love story, η Μπέτυ είναι «μαζί» με τον νέο Πρωθυπουργό της χώρας, από τα χρόνια του Λυκείου. Δηλαδή πάνω από δυο δεκαετίες.

Οι δυο τους συζούν στο διαμέρισμα της Κυψέλης, και μάλιστα λέγεται πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει τεράστια αδυναμία τόσο στην ίδια όσο και στα δυο παιδιά που απέκτησαν.

0583_MPETI_MPAZIANA_ALEXIS_TSIPRAS_1662008.jpg
Η Ελένη με τον Ματέο πάλι, έχουν πιο θυελλώδες love story, αφού ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, («coup de foudre» που λέμε), μόνο που ξεκίνησε είκοσι χρόνια αργότερα απ΄αυτόν της Μπέτυς και του Αλέξη Τσίπρα.

0124_PANTZOPOYLOS_MENEGAKI_2872012.jpg
Η κατάληξη του όπως φαίνεται όμως, είναι η ίδια, αφού το σύμφωνο συμβίωσης φαίνεται πως «φοριέται» πολύ.
4598_MENEGAKI_PANTZOPOYLOS_29102013.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Daily Mail» για Περιστέρα: «Η γυναίκα που ριζοσπαστικοποίησε τον Έλληνα Τσε Γκεβάρα»-«Πως η ντροπαλή Πρώτη Κυρία, έπεισε τον Έλληνα Πρωθυπουργό να ασχοληθεί με την Κομμουνιστική Νεολαία»

Λιάγκας για Περιστέρα του Τσίπρα: «Δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα από την Β΄Λυκείου»-«Αυτή είναι ο παιδικός του έρωτας-Είναι πολύ αγαπημένοι με τα παιδιά τους»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top