ΕΞΑΛΛΗ η Νάντια Μπουλέ με τα δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν «παχουλή»!

ΔΕΙΤΕ τι ξαναέγραψε στα social media

ΕΞΑΛΛΗ η Νάντια Μπουλέ με τα δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν «παχουλή»!

Φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί πάρα πολύ η Νάντια Μπουλέ από τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλάκια και το ξανασχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μπορεί να έκανε την προηγούμενη μέρα χιούμορ, αλλά σήμερα είναι έξαλλη! Μέχρι που ανέβασε και μια φωτογραφία της που μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της!

10932233_345867712266643_1385976335_n.jpg
ΔΕΙΤΕ τι έγραψε:

«Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλά, δεν με απασχολεί καθόλου αν όντως κάποια στιγμή τα πάρω, αλλά η χυδαιότητα στα δημοσιεύματα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται. Με αφορμή αυτήν την πραγματικά κακή φώτο που κυκλοφόρησε και όλο το γύρω σούσουρο, αναρωτήθηκα κι εγώ πώς βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας και κυρίως τις γυναίκες. Δυστυχώς για κάποιους που φαίνεται ότι περίμεναν στη γωνία, δεν πήρα κιλά, αλλά φαίν��ται πως έστω μια κακή φωτογραφική λήψη με λάθος ρούχο ήταν αρκετή ώστε να ξεφορτώσουν όλη τους την κακία, η οποία προφανώς δεν περιορίζεται σε εμένα, αλλά σε όλες τις γυναίκες που τολμούν να αλλάξουν βάρος και να μη ταιριάζουν στην εικόνα που έχει αποφασιστεί από τους άλλους ως σωστή. Αν χάσεις βάρος, μάλλον έχεις ανορεξία, αν βάλεις λίγα κιλά, μάλλον έχεις ψυχολογικά γιατί σε παράτησε ο φίλος σου ή γιατί δεν κάνεις τηλεόραση. Για το καλό όλων μας, ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τους γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο μένος. Και ας καταναλώσουμε την ενέργειά μας στο να σκεφτούμε τις επιλογές που έχουμε σε κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές μας σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Καλή ψήφο. ΥΓ: το χαμόγελο πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς αυτός είναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε η Νάντια Μπουλέ τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει παχύνει

Άλλαξε εμφάνιση η Μπουλέ: έγινε καστανή και «έβαλε» κιλά!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top