«ROCK OF AGES» ΑΠΟΨΕ σε Α' τηλεοπτική Προβολή από το Star!

Συντονιστείτε στις 23:15

«ROCK OF AGES» ΑΠΟΨΕ σε Α

​Στις πρεμιέρες λέμε Star, γι΄αυτό απόψε συντονιστείτε στις 23:15, επειδή έρχεται σε ΠΡΩΤΗ τηλεοπτική προβολή, η ταινία «ROCK OF AGES»!

ROCK OF AGES 1.jpg
Στο Hollywood της δεκαετίας του ‘80 το ροκ θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο» και οι metal ήχοι συνεπαίρνουν τα (νεαρά κυρίως) πλήθη, παρά τις αντιδράσεις των συντηρητικών κύκλων της πόλης. Εκεί, καταφτάνει η Σέρι, μία νεαρή σερβιτόρα από την επαρχία που κυνηγά τα όνειρά της στην πόλη.

ROCK OF AGES 2.jpg
Στο SunsetStrip γνωρίζει έναν συνομήλικο λαντζέρη, τον Ντρου και ο …Rock ‘n’ Roll έρωτάς τους, μας ταξιδεύει σε ένα αγριεμένο μουσικά Hollywood όπου μεσουρανούν hard-rock ινδάλματα σαν τον Στέισι Ζαξ...

ROCK OF AGES 5.jpg
Η ταινία αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου ροκ μιούζικαλ που έχει κάνει πάταγο στο Broadway, και αφηγείται την ιστορία της Σέρι, με φόντο τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 80.

ROCK OF AGES 6.jpg
Ο ρόλος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν υπήρχε στο μιούζικαλ και γράφτηκε ειδικά για την ταινία.

Στο «Rock Of Ages» ακούγονται all-time-classic hits από κορυφαίες ροκ μπάντες της εποχής (Def Leppard, Reo Speedwagon, Twisted Sister, Foreigner, Journey, Poison κλπ).

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άνταμ Σάνκμαν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Κρουζ, Τζούλιαν Χιου, Ντιέγκο Μπονέτα, Πολ Τζιαμάτι, Αλεκ Μπάλντουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Ακερμαν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top