Ένα τρυφερό κείμενο για την δημοσιογράφο του Star: «Θα ήθελε να σας πούμε για το χαμόγελο της…»

«Έσβησε» στα 44 νικημένη από τον καρκίνο

Ένα τρυφερό κείμενο για την δημοσιογράφο του Star: «Θα ήθελε να σας πούμε για το χαμόγελο της…»

Από σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι πιο φτωχός χωρίς την Κατερίνα Γκίκα, την επί χρόνια κοινοβουλευτική συντάκτη του Star που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 44 ετών μετά την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για 10 χρόνια!

Εκτός από τους συναδέλφους της στο κανάλι της Κηφισιάς και οι συνεργάτες της στο protagon, όπου ήταν ιδρυτικό μέλος, την αποχαιρέτισαν συντετριμμένοι, ανεβάζοντας ένα πολύ τρυφερό κείμενο στο site με τίτλο «Aντίο Κατερίνα»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ.jpg

Διαβάστε τι έγραψαν:

«To Protagon θρηνεί την προώρη απώλεια της Κατερίνας Γκίκα. Η Κατερίνα, νικημένη από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 45 ετών.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα. Ήρθε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, εστιάζοντας το ενδιαφέρον της στο πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ. Τελευταία έκανε ρεπορτάζ Βουλής στο Star Channel. Ήταν μέλος της ιδρυτικής ομάδας του protagon.

Η Κατερίνα θα ήθελε να σας πούμε για το χαμόγελο της, που είχε, σε ένα κομμάτι του, πίκρα για τη σκληρή μοίρα. Η ίδια θα σας έλεγε πώς, εκτός από τη δημοσιογραφία, αγάπησε πολύ και το θέατρο. Άφηνε τον πόνο της στο κρεβάτι και έτρεχε να ανέβει στη σκηνή, συμμετέχοντας σε ερασι��εχνικά σχήματα. Της άρεσε η μαγειρική. Έγραφε και μας έδινε συνταγές. Ήθελε να μοιράζεται. Τα πάντα. Πληροφορίες, ρεπορτάζ, φαγητά, αγκαλιές, χαμόγελα, λόγια γλυκά. Ήταν ένας χαρούμενος, υπέροχος άνθρωπος. Και η μνήμη της θα είναι πάντα εδώ, μαζί μας»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top