Σήμερα οι κάλπες ανοίγουν ξανά στο Star στις 17:45

Εκλογικός μαραθώνιος με Ν. Χατζηνικολάου και Μ. Ζαχαρέα

Σήμερα οι κάλπες ανοίγουν ξανά στο Star στις 17:45

​Στην αναμέτρηση που θα κρίνει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας το Star θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, μεταφέροντας με ταχύτητα, ακρίβεια και αντικειμενικότητα τον παλμό της εκλογικής μάχης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο του Star, έχοντας μαζί του την Μάρα Ζαχαρέα. Είναι το δίδυμο, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού κατά τις τελευταίες «διπλές» (Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές) εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Από τις 17:45 το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Star, με απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και φυσικά στα «στρατηγεία» των κομμάτων, θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα. Παράλληλα, καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας και του πολιτισμού.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Από τον εκλογικό μαραθώνιο δεν θα λείπουν οι αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών, δορυφορικές συνδέσεις με τους ανταποκριτές του Star σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο για τον πρώτο αντίκτυπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αλλά και ο σχολιασμός για την ετυμηγορία της κάλπης και τα σενάρια της επόμενης μέρας από κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφου και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top