Απάτη στο Ίντερνετ με Σκορδά, Παπαρίζου, Στικούδη, Καινούργιου!

Έξαλλες οι τέσσερις γυναίκες - τις εμπλέκουν σε διαφήμιση χαπιών αδυνατίσματος

Απάτη στο Ίντερνετ με Σκορδά, Παπαρίζου, Στικούδη, Καινούργιου!

​Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες καθώς Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Στικούδη, Έλενα Παπαρίζου και Κατερίνα Καινούργιου έπεσαν θύματα απάτης στο Ίντερνετ, με υποτιθέμενο δημοσίευμα να αναφέρει πως χρησιμοποιούν συγκεκριμένα χάπια αδυνατίσματος, ώστε να προσελκύσει πελάτες!

Η απάτη στήθηκε μέσω του Facebook: δημοσίευμα γυναικείου περιοδικού, το οποίο εκδίδεται και στη χώρα μας, μιλά για τα εν λόγω χάπια, που φτιάχνονται από σμέουρα και έχουν άμεσα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα, τονίζοντας πως είναι πασίγνωστα στις ΗΠΑ και παρουσιάστηκαν ως «θαυματουργά» στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ήδη πολλές διάσημες Ελληνίδες, όπως οι: Κατερίνα Καινούργιου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Στικούδη και Φαίη Σκορδά, έχουν δηλώσει ότι τα χρησιμοποιούν για να χάσουν βάρος και να διατηρούν τα κιλά τους σε χαμηλά νούμερα», καταλήγει το δημοσίευμα και καλεί τους ενδιαφερόμενους να παραγγείλουν τώρα τα χάπια και να επωφεληθούν της προσφοράς.

χαπια.jpg

Το δημοσίευμα είναι στα ελληνικά και είναι ψευδές, παρά το ότι αποδίδεται σε δημοσιογράφο που εργάζεται στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού, ενώ καμία από τις τέσσερις κυρίες της showbiz δεν κάνει χρήση των εν λόγω χαπιών!

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε on air και διέψευσε ότι έχει χρησιμοποιήσει το εν λόγω σκεύασμα, όταν το «Πρωινό» παρουσίασε το θέμα: «το να χρησιμοποιεί μια εταιρεία ονόματα για να πουλήσει είναι τραγικό! Ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια προϊόντα, είναι απαράδεκτο. Αυτά τα προϊόντα δημιουργούν προβλήματα στον οργανισμό! Αυτοί χρησιμοποιούν το όνομά μου κι εγώ δεν μπορώ να πω τι προκαλούν και εκβιάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό;».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Κατερίνα Στικούδη έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης και οι άλλες τρεις γυναίκες.

Δείτε στο βίντεο την απάτη και όσα είπε η Φαίη Σκορδά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top