Άννα Πρέλεβιτς για Γιώργο Σαμπάνη: «Είμαι ερωτευμένη και το δείχνω»

Μίλησε για τη γνωριμία τους και για το αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Άννα Πρέλεβιτς για Γιώργο Σαμπάνη: «Είμαι ερωτευμένη και το δείχνω»

Την ώρα που πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Άννα Πρέλεβιτς να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη και να ανεβαίνουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της ούτε τα διαψεύδει, ούτε τα επιβεβαιώνει.

«Μπορεί να ισχύουν, μπορεί να μην ισχύουν. Το σίγουρο είναι ότι ζούμε το τώρα με τον Γιώργο, περνάμε πολύ καλά! Το σημαντικό για μένα είναι κάποια στιγμή όταν έχεις μια σχέση να καταλάβεις ότι θέλεις να κάνεις οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό!»

0616_PRELEVITS_SAMPANIS_18012105.jpg
Η παρουσιάστρια, μίλησε επίσης για τη σχέση τη με τον τραγουδιστή αλλά και πως τη διαχειρίζονται, μιας και οι δύο είναι επώνυμοι!

«Με τον Γιώργο λειτουργούμε όπως λειτουργούμε καθημερινά! Δηλαδή δεν σκέφτομαι ότι θα μας αναγνωρίσουν στο δρόμο, μην το κάνω αυτό, μην του πιάσω το χέρι, μην τον αγκαλιάσω. Δηλαδή οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν λεπτομέρειες, ξέρουν δηλαδή τι κάνω, πως περνάω με το σύντροφό μου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Όταν όμως δίνω μια συνέντευξη και μιλάω για τη σχέση μου, το κάνω επειδή σέβομαι και το δημοσιογράφο. Αφού έχω σχέση, θα πω κάτι, δεν θα πω όμως λεπτομέρειες. Ακριβώς όπως λειτουργώ με τον Γιώργο θα λειτουργούσα με οποιονδήποτε άλλο. Ποιος ο λόγος να λες δείτε εδώ, έχω σχέση! Είμαι ερωτευμένη και το δείχνω!»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν από το MAD, όπου η Άννα Πρέλεβιτς παρουσίαζε τη δική της εκπομπή: «Από 2011 που έβγαλε το τραγούδι “Μυστήριο τρένο” πήγαινα όπου εμφανιζόταν! Δεν ξέρω πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές, γίνεται αυτό το κάτι ξαφνικά, πιστεύω αυτό είναι και η μαγεία!» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top