Μελίσσια τέλος για την Μενεγάκη: ψάχνει σπίτι με τον Ματέο, λίγο πριν γεννήσει!

Επισκέφθηκε γνωστό αρχιτέκτοντα, ενώ «σφάζεται» για την βίλα με τον Λάτσιο

Μελίσσια τέλος για την Μενεγάκη: ψάχνει σπίτι με τον Ματέο, λίγο πριν γεννήσει!

​Την «φωλίτσα» της με τον Ματέο Παντζόπουλο φαίνεται πως ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, μετά από περίπου 5 χρόνια σχέσης και ενώ διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, εγκαταλείποντας την βίλα των Μελισσίων η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο!

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επισκέφθηκαν το γραφείο του γνωστού αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου, στην οδό Λυκείου, στο κέντρο της Αθήνας. Όπως διαβάζουμε στα περιοδικά «Hello» και «Ok!», η επίσκεψη έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε και διήρκησε δύο ώρες, καθώς ο αρχιτέκτονας έδειξε στο ζευγάρι σχέδια για το καινούργιο τους σπίτι.

ελενιμετεο (406x800).jpgελενιματεο2 (448x800).jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, για το σπίτι των Μελισσίων η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της «σφάζονται» στα δικαστήρια. Με αγωγή του, o διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004, και τα έσοδα να μοιραστούν όπως στο αρχικό συμβόλαιο, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγο.

061014193403_3100.jpg

Από την πλευρά της, η Ελένη ζητά να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά και καταλογίζει στον πρώην της αδιαφορία για εκείνα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τον κατακεραυνώσει μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές ακόμα και για την τιμιότητά του! Η δικαστική αντιπαράθεση των δυο πρώην συζύγων έχει ξεκινήσει από το 2013 κι ενώ είχε προηγηθεί η έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους, δυο χρόνια πριν.

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ετοιμάζεται, τόσο για τον ερχομό του γιού της με τον Μάκη Παντζόπουλο, στα τέλη Φεβρουαρίου, όσο και για το καθιερωμένο κοινό πάρτι γενεθλίων που κάνει στις κόρες της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ελένη και η μητέρα της βρέθηκαν σε γνωστό κατάστημα παιδικών ρούχων, ενώ οι προσκλήσεις για το πάρτι (η Λάουρα έχει γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου και η Βαλέρια στις 28 Ιανουαρίου) είναι ήδη έτοιμες και τις έφτιαξε ο σύζυγος της συνεργάτιδάς της, Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Νικόλας Φαράκλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top