Ενοχλημένος ο Σύλλογος Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς από τη Μενεγάκη-Ζητούν να επανορθώσει

ΔΕΙΤΕ την κουβέντα που τους έκανε έξαλλους, με αποτέλεσμα να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους

Ενοχλημένος ο Σύλλογος Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς από τη Μενεγάκη-Ζητούν να επανορθώσει

​Ενοχλημένος είναι με την Ελένη Μενεγάκη ο Σύλλογος Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς και Φίλων των Μεταμοσχεύσεων “συνεχίζω”», έπειτα από τις αναφορές που έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής, για τη δωρεά οργάνων.

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που παρουσιάστηκε στην «Ελένη» για έναν νεαρό που έμεινε 12 χρόνια σε κώμα αλλά τελικά ξύπνησε.

Ο Σύλλογος, έπειτα από αναφορές μελών του, έγραψε ένα κείμενο παραπόνων στο Facebook, όπου ζητά από την παρουσιάστρια να επανορθώσει για όσα ειπώθηκαν, αναφέροντας τα εξής:

«Πληροφορηθήκαμε σήμερα από αρκετά μέλη μας, ότι σε ένα μέρος της θεματολογίας της εκπομπής σας, αγγίξατε το πολύ ευαίσθητο θέμα της δωρεάς οργάνων. Με λύπη, μας μεταφέρθηκε η ασέβεια που δείξατε καθώς ενώ αναλύατε το θέμα (χωρίς ειδικούς) τρώγατε και ψάχνατε να βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις! Και τελικά είπατε ότι ευτυχώς που δεν πήραν τα όργανα του νεαρού ! Θα σας πληροφορήσουμε λοιπόν πως δεν παίρνουν έτσι "απλά" όργανα για μεταμόσχευση . Καλό επίσης θα ήταν όταν θέλετε να παρουσιάστε τόσο σοβαρά θέματα να έχετε φροντίσει η ίδια ή οι συνεργάτες σας να ενημερωθείτε και φυσικά να έχετε καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες που θα μπορέσουν εμπεριστατωμένα να σας που τι πραγματικά ισχύει. Την εκπομπή σας την παρακολουθούν άνθρωποι με ανεπάρκειες τελικού σταδίου που χρειάζονται μεταμόσχευση αλλά πολύ πιο σημαντικό την παρακολουθούν γονείς και συγγενείς που δώσανε τα όργανα αγαπημένων τους ανθρώπων. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο κακό έχετε προκαλέσει σήμερα την ώρα του φαγητού σας ! Ευχόμαστε να επανορθώσετε αν αυτό μπορεί να είναι εφικτό ...»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ.jpg
Στο video, θα δείτε τι ειπώθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, τόσο από την Ελένη, όσο και από τους συνεργάτες της.

Όσο διήρκεσε η κουβέντα, δεν την είδαμε ούτε να τρώει, αλλά ούτε και να λέει αυτολεξεί «ευτυχώς που δεν πήραν τα όργανα του νεαρού».

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως «επιστήμονες δεν είμα��τε. Δεν το κατέχουμε το θέμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top