ΔΕΙΤΕ την τελευταία κοινή εμφάνιση Ναταλίας Γερμανού - Μάνου Ιωάννου!

«Υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις», δηλώνει η παρουσιάστρια

«Καμία σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας να εννοηθεί πως με τον Μάνο Ιωάννου περνούν κρίση και δεν έχουν χωρίσει οριστικά, μετά από 18 μήνες σχέσης, όπως λένε οι φήμες!

Ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί, η παρουσιάστρια λέει στην εφημερίδα «Real News»: «υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί, με πολλές ευαισθησίες. Κάτι άλλο δεν έχω να πω, ούτε και θέλω. Άλλωστε, ο κόσμος έχει πιο σοβαρά πράγματα για να ασχ��ληθεί από όσα γίνονται στη showbiz».

Οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι είναι χωριστά εδώ και τρεις εβδομάδες. Πάντως, πριν από περίπου ένα μήνα, στις 20 του Δεκέμβρη, η παρουσιάστρια και ο νεαρός ηθοποιός είχαν απαθανατιστεί μαζί, να φιλιούνται στο στόμα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι δυο τους βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της, ο οποίος ταξίδεψε στην Κύπρο για τα γυρίσματα του σίριαλ «Όρκος Σιωπής».

Την ίδια περίοδο, η Ναταλία έλεγε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ότι είναι πολύ ερωτευμένη και συνέχιζε: «η σχέση μου με τον Μάνο πέρασε φουρτούνες και μπουνάτσες. Απέδειξε, όμως, πως αντέχει τα μποφόρ… Οι καβγάδες μας μπορούν να στείλουν τον έναν στο χώμα και τον άλλον στη φυλακή. Βρήκαμε όμως τους κώδικές μας».