Γνωστή παρουσιάστρια: «άκουσα τον γιο μου να κάνει σεξ. Είναι σαν ζιγκολό»

Τον παίνεψε δημόσια για τις επιδόσεις του! - πρώτη ανάρτηση: 17/01/2015, 00:20

​«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», λέει μια λαϊκή ρήση, μόνο που γνωστή παρουσιάστρια δεν παίνεψε on air το σπίτι της, αλλά… τις επιδόσεις του γιου της στο σεξ!

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Loose Women», η Κολίν Νόλαν αποκάλυψε ότι το 26χρονο βλαστάρι της, ο Σέιν, την κάλεσε κατά λάθος στο κινητό και εκείνη άκουσε τα… βογκητά.



«Ήταν ξημερώματα. Η κλήση του είχε πάει στον τηλεφωνητή. Τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν καταλάβαινα τι γινόταν και πανικοβλήθηκα. Μετά, συνειδητοποίησα ότι είχε μια βραδιά πάθους. Τον άκουγα να κάνει σεξ επί τεσσερισήμισι λεπτά! Τεσσερισήμισι λεπτά!», είπε χαρακτηριστικά η Βρετανίδα παρουσιάστρια.

Δεν ξέρουμε αν αυτό το θεωρεί χρόνο – ρεκόρ η κα. Νόλαν, πάντως, ο Σέιν έσπευσε να διευκρινίσει μέσω του Twitter ότι έκανε σεξ για περισσότερη ώρα από εκείνη που ανέφερε η μαμά του.

«Βγαίνει συνέχεια ραντεβού! Είναι σαν ζιγκολό!», δήλωσε η περήφανη μάνα στην εφημερίδα «The Sun», ενώ ο νεαρός διευκρίνισε πως πλέον είναι πιο προσεκτικός με το… κινητό του όταν ζει στιγμές πάθους!

Εμείς, του ευχόμαστε να βελτιώσει και τον χρόνο του…