ΕΤΣΙ έχασε όλα του τα λεφτά ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Τι εξήγησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τις δυσκολίες του παρουσιαστή

ΕΤΣΙ έχασε όλα του τα λεφτά ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

​Τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχασε όλα του τα χρήματα εξήγησε on air η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που τον οδήγησαν στο να απομονωθεί.

«O Ανδρέας έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση. Ξέρουμε όλοι και εκείνος το ήξερε, ότι η τηλεόραση είναι εφήμερη. Εκεί, λοιπόν, οι περισσότεροι από εμάς φροντίζουμε να έχουμε έτοιμο το επόμενό μας βήμα. Ο Αντρέας πήρε ένα μέρος των χρημάτων του και το επένδυσε σε μια εταιρεία παραγωγής, σε κάποια στούντιο», ανέφερε η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας συνέντευξη του γιου του Ανδρέα, ο οποίος εξέφρασε την πικρία του για τους ανθρώπους που δεν στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα του.

Εξηγώντας πώς ο παρουσιαστής βρέθηκε απομονωμένος, να «παλεύει» με την κατάθλιψη, η Τατιάνα συνέχισε: «αυτό του Ανδρέα δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα να χάσει όλα του τα χρήματα. Έμεινε και εκτός τηλεόρασης και επειδή η ζωή του άλλαξε δραματικά, κλείστηκε στον εαυτό του. Μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου, να πάθεις την καταθλιψούλα σου, να μην θέλεις να δεις άνθρωπο, να ντρέπεσαι γι’ αυτό που σου έχει συμβεί, να μην μπορείς να το διαχειριστείς… υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που θέλουν να σου σταθούν».

«Δεν ήταν άνθρωποι δίπλα μου γιατί δεν ήθελα! Ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκα να με κυνηγά σύμπασα η οικονομική οικουμένη της Αθήνας. Από εκεί που είχα σχεδόν διασφαλίσει το μέλλον μου, βρέθηκα χωρίς τίποτα στα χέρια, χάνοντας τα πάσα όσα είχα. Βρέθηκα στην καταστροφή μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Ανδρέας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Τατιάνα για τον Ανδρέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top