Η ομάδα του «Όλα παίζουν» τα «έχωσε» στον Γιώργο Λιάγκα

«Πραγματικά είναι λίγο αρρώστια αυτό το πράγμα» ανέφεραν.

Η ομάδα του «Όλα παίζουν» τα «έχωσε» στον Γιώργο Λιάγκα

Πυρ και μανία έγιναν ο Γιώργος Λιανός, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλέκα Καμηλά με τον Γιώργο Λιάγκα!

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στην Ιωάννα Λίλη και στην οποία αναφέρονταν με ειρωνικό τρόπο στην οικονομική της κατάσταση, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής για τον Αντώνη Ρέμο πως είναι πιο πλούσιος από εκείνον!

Αυτά άκουσε η Μπέττυ Μαγγίρα και ξέσπασε!

«Ο Λιάγκας έχει άλλα αδέλφια; Αν είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειας, να ξέρετε πάντα τα μεσαία παιδιά νιώθουν αδικημένα, λέγονται "σάντουιτς", κουβαλάνε την αδικία συνέχεια. Αυτό είναι ψυχολογικό τραύμα σίγουρα του Λιάγκα. Αν δεν είναι τότε πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και του έχει μείνει αυτό του Καΐλα. Τι κόλλημα είναι αυτό; Εν τω μεταξύ ρε παιδί μου να πεις ότι είναι κανένας κακομοίρης και παίρνει 600 ευρώ το μήνα και δεν "βγαίνει" ο άνθρωπος, δεν μπορεί να ζήσει να το καταλάβω, αλλά μια χαρά λεφτά θα παίρνει από τον ΑΝΤ1.» είπε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Καινούργιου να σιγοντάρει: «καλέ Εφορία είναι; Τι τον έχει πιάσει με τα λεφτά των άλλων; Και τι σε νοιάζει πόσα βγάζει και τι τα κάνει αν δε τα έχει κλέψει; Γιατί ρωτάει την Ιωάννα Λίλη πως τα ξοδεύετε τα λεφτά; Τι πως τα ξοδεύουν; Όπως θέλουν!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ούτε από τα πυρά του Γιώργου Λιανού γλίτωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, αφού το πέταξε και εκείνος το…καρφάκι του: «όταν υπάρχει συζήτηση γύρω από τα λεφτά, ο μόνος αρμόδιος να μιλήσει και να πάρει θέση και μάλιστα μπορεί να διεκδικήσει και ένα αξίωμα Υφυπουργός Οικονομίας Λιάγκας» δήλωσε χιουμοριστικά.

Το λιθαράκι της στην επίθεση έβαλε και η Αλέκα Καμηλά προσθέτοντας: «τι εμμον�� είναι αυτή με το πόσα βγάζει ο καθένας, πως τα βγάζει, πόσα βγάζει κάθε μήνα. Δηλαδή πραγματικά, είναι λίγο αρρώστια αυτό το πράγμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top