ΔΕΙΤΕ πώς είναι σήμερα ο Τέλης από το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα»!

Με τι ασχολείται και τι λέει για την απουσία του από την τηλεόραση;

​Τον γνωρίσαμε ως Τέλη στη σειρά του Mega «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», πριν από 14 χρόνια: σήμερα, ο Χάρης Βορκάς δεν ασχολείται με την τηλεόραση, παρά την μεγάλη επιτυχία της σειράς, αλλά σκηνοθετεί και οργανώνει δικές του θεατρικές παραγωγές, ενώ έχει δική του θεατρική στέγη!

«Μετά την επιτυχία του “Δέκα Λεπτά Κήρυγμα” έκανα κάποιες εμφανίσεις τηλεοπτικές, που φυσικά δεν είχαν την ίδια επιτυχία και απήχηση. Κι επειδή μου αρέσει να λέω αλήθειες, δεν θα πω το ψέμα που λένε πολλοί, ότι δηλαδή “είχα προτάσεις βροχή, αλλά τις απέρριπτα από άποψη, θέλοντας να γίνω αυστηρός στις επιλογές μου” και διάφορα τέτοια, τα οποία μου προκαλούν γέλιο αλλά και αγανάκτηση! Δυστυχώς, σχετικά νωρίς, έπαψαν να υπάρχουν προτάσεις για τηλεοπτικές συμμετοχές, γεγονός που με στενοχώρησε, γιατί αγαπώ πολύ την τηλεόραση», λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του, προσθέτοντας ότι δεν σταμάτησε να πηγαίνει σε οντισιόν.

vorkas.jpg

Ο ηθοποιός δεν κρύβει το παράπονό του και αναφέρει: «πιστεύω πως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσα να κερδίσω αυτό που διεκδικούσα, πιστεύοντας πως είμαι κατάλληλος. Σκανδαλωδώς όμως, δεν προέκυψε κάποια συνεργασία, αν και θα μπορούσε… Δυστυχώς, αμέσως μετά, ήρθε η κρίση που έφερε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των τηλεοπτικών παραγωγών. Έτσι, λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα, είχα ρίξει το βάρος μου στο θέατρο, με συμμετοχές σε σπουδαίες παραστάσεις στο “Εθνικό Θέατρο”, στην “Εθνική Λυρική Σκηνή” και σε άλλα μεγάλα θέατρα, με κορυφαία τη συνεργασία μου με την Άννα Βίσση στη “Μάλα”. Πολλές φορές σκέφτηκα μήπως έφταιγα σε κάτι, που ενδεχομένως μου στοίχιζε. Δεν μπόρεσα, όμως, ποτέ να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα».

«Άρχισα ν’ απελπίζομαι πως δεν θα ξαναεργαστώ, πως μ’ έχουν ξεχάσει όλοι και ίσως πως δεν αξίζω στο φινάλε. Ώσπου ήρθε, μοιραία, το δικό μου θέατρο και πήρα πίσω όλα όσα με άγχωναν και με στενοχωρούσαν… Έπρεπε μάλλον να περιμένω. Να ακόμα κάτι διαφορετικό πάνω μου, σε σχέση με τότε: η υπομονή, την οποία δεν διέθετα ποτέ, αλλά στην πορεία κατάλαβα πως είναι το σημαντικότερο αμυντικό όπλο», καταλήγει ο Χάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top