Ποιος θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη όταν γεννήσει; ΔΕΙΤΕ την ΣΠΟΝΤΑ της Σπυροπούλου

Άργησε αλλά απάντησε-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ποιος θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη όταν γεννήσει; ΔΕΙΤΕ την ΣΠΟΝΤΑ της Σπυροπούλου

​Εκεί που κάποτε «έσταζε» μέλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το είδωλο της, την Ελένη Μενεγάκη τώρα την αναφέρει ως «μια φίλη» και δεν λέει καν το όνομά της!

Μπορεί να άργησε αλλά απάντησε η Κωνσταντίνα στην σπόντα της Ελένης: ήταν λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα όταν οι φήμες για διακοπή της συνεργασίας της Κωνσταντίνας με τον Alpha, είχαν φουντώσει. Τότε η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το μήνυμά της στην Κωνσταντίνα τονίζοντας με τον τρόπο της ότι ο θρόνος παραμένει στην ίδια και ότι δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει όταν φύγει για να γεννήσει.

Σήμερα, λοιπόν, η Κωνσταντίνα βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει μέσω του καλεσμένου της Μάκη Πουνέντη και να τον ρωτήσει εμμέσως πλην σαφώς αν θα κάτσει εκείνος στην καρέκλα της εγκυμονούσας παρουσιάστριας τελικά:

«Εντάξει, μπορεί να ξαναχρειαστεί πλέον να ξυπνάς πρωί, γιατί κάποτε ήσουν κι εδώ δίπλα αντικατέστησες μια φίλη που γέννησε. Μπορεί και πάλι να χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιον. Το είχες κάνει με μεγάλη επιτυχία».

Ωστόσο, εκείνος δεν απάντησε, μόνο γέλασε και της είπε: «Α… εγώ δεν ξέρω τίποτα, μήπως ξέρεις εσύ;».

Στην συνέχεια μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη μέσω βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή απευθύνθηκε στον Πουνέντη και του είπε:

«Ξέρεις ποια θα είναι η μεγάλη σου κατάρα ε; ότι εμείς οι δυο θα ξανασυναντηθούμε»!

Μένει να δούμε ποιος θα είναι αυτός τελικά που θα αντικαταστήσει την ωραία Ελένη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top