Γιώργος Λιάγκας: «Μας έβαλαν μολότοφ και μας έκαψαν το αμάξι»

«Περάσαμε μία ολόκληρη νύχτα με την αντιτρομοκρατική»

Γιώργος Λιάγκας: «Μας έβαλαν μολότοφ και μας έκαψαν το αμάξι»

​Για το περιστατικό που έζησαν πριν από λίγα χρόνια, μίλησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά!

«Μας έβαλαν μολότοφ και μας έκαψαν το αμάξι. Ήταν έγκυος η Φαίη τότε. Όλη τη νύχτα την περάσαμε με την αντιτρομοκρατική στο σπίτι» αποκάλυψε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «η πλάκα ήταν πως το αμάξι ήταν της Φαίης και το είχε πάρει με δάνειο, τριάντα χιλιάρικα είχε δώσει καλό αμάξι, ένα λέξους».

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, εκείνη τη μέρα η σύζυγός του μόλις είχε ξεπληρώσει το δάνειο και ήταν χαρούμενη: «πήγε στην τράπεζα και το αποπλήρωσε. Και μας ξυπνάνε το βράδυ παιδιά, πυροσβεστικά αυτά και τα λοιπά και μας λένε πως καίγεται ένα αμάξι κάτω και τελικά ήταν το δικό μας αυτοκίνητο και ήταν και έγκυος η Φαίη, και μετά περάσαμε όλο το βράδυ με καμιά εικοσαριά άντρες της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι» θυμήθηκε.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως η ασφαλιστική δεν τους αποζημίωσε, όμως τη Φαίη την πείραξε πιο πολύ κάτι άλλο:«είναι τρομακτικό ότι κάποιος σε σκέφτεται όλη μέρα, συντονίζει το πρόγραμμά του με βάση το δικό σου, να ξυπνήσει πιο νωρίς από σένα και να πάει να κάνει αυτό το πράγμα» επισήμανε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top