Καλεσμένη στην εκπομπή της Σπυροπούλου η Γκολεμά μετά το ξεκατίνιασμα στο Κολωνάκι!

Την έκραξε διαδικτυακά με την Τίνα Μεσσαροπούλου η τηλεκριτικός

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σπυροπούλου η Γκολεμά μετά το ξεκατίνιασμα στο Κολωνάκι!

Στα social media συνεχίστηκε το «κράξιμο» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή τη συνέντευξή της στα «Καρντάσιανς»: η Ντέπυ Γκολεμά έκανε λόγο για «ζαβά που βγάζουν χιλιάρικα για πλάκα», ενώ, σε online συνομιλία με άλλη τηλεκριτικό, υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια δεν είχε μαζί της δημοσιογράφο, αλλά… σεκιούριτι, όταν έγινε το μεταξύ τους επεισόδιο στο Κολωνάκι!

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το ξεκατίνιασμα τους στο κέντρο, την κάλεσε στην εκπομπή της, αλλά η τηλεκριτικός της έριξε... άκυρο.

«Είπε και ο Γρηγόρης τον πόνο του, έκλαψε και η αγαθή του ΑΛΦΑ η καλόγρια, ‘νταξ, το βγάλατε το ψωμάκι σας πάλι, μες την ανοησία και την βλακεία, που κάθομαι και σας ακούω… Να μιλήσω να πω τι; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες! Αει καληνύχτα με τα ζαβά που βγάζουν χιλιάρικα για πλάκα και ο κόσμος πεινάει», έγραψε η τηλεκριτικός στη σελίδα της στο Facebook λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης.

golema1 (506x192).jpg

Το «ξεκατίνιασμα» συνεχίστηκε στο Facebook της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία «ανέβασε» κείμενό της. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει την συνέντευξη της Κωνσταντίνας «ψέμα» και καταλήγει: «με τη συνέντευξη αυτή για ακόμα μια φορά η Κωνσταντίνα το τερμάτισε και μας τερμάτισε με την ευφράδεια και τις ατάκες της. Ούτε καν στο παιχνίδι με τα τραγούδια δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί κι ας έχει γράψει το τελευταίο διάστημα εργατοώρες στα μπουζούκια».

Αφορμή βρήκε η Ντέπυ Γκολεμά και άνοιξε κουβέντα με την συνάδελφό της, «κράζοντας» την ξανθιά παρουσιάστρια. Μάλιστα, η κα. Γκολεμά υποστήριξε ότι στην επεισοδιακή συνάντησή τους στο Κολωνάκι, η Κωνσταντίνα δεν συνοδευόταν από συνεργάτη της εκπομπής της, όπως είπε, αλλά από τον σωματοφύλακά της!

670_35c89d17-4506-4afc-aa6d-b89753bf04d7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top