Mπακοδήμου: «είτε βάφτιζα το παιδί του Φώτη είτε όχι θα είχαμε οικογενειακούς δεσμούς»

«Ο Φώτης έχει κότσια και μαζί του αισθάνομαι ασφαλής»

Mπακοδήμου: «είτε βάφτιζα το παιδί του Φώτη είτε όχι θα είχαμε οικογενειακούς δεσμούς»

​Με συγκινητικά λόγια μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρία Μπακοδήμου για το γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου τον οποίο κα βάφτισε!

«Είτε το βάφτιζα και γινόμουν πνευματική του μητέρα όπως τώρα είτε ήταν απλώς παιδί του Φώτη του αδερφού μου και ήταν ανίψι μου έτσι και αλλιώς θα είχαμε οικογενειακούς δεσμούς με το μικρό. Μου αρέσει όμως που είμαι νονά του. Αυτό το παιδί μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του. Έχει πολύ πλάκα γιατί μία κοιτάζω τον ένα και μία τον άλλο και συνειδητοποιώ πως παίρνουν τις ίδιες εκφράσεις» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

fm (460x633).jpg

Άλλωστε η φιλία της παρουσιάστριας και του Φώτη Σεργουλόπουλου έχει αποδείξει πως αντέχει στο χρόνο: «ο Φώτης έχει κότσια και είναι πολύ δυνατός. Κοντά του αισθάνομαι ασφαλής γιατί ξέρω ότι θα αναλάβει την κατάσταση διατηρώντας πάντα ένα επίπεδο.Θαυμάζω επίσης το ότι δεν παζαρεύει τις αξίες του».

Και ο Φώτης όμως θαυμάζει εξίσου τη Μαρία, όπως τόνισε: «εγώ θαυμάζω την κριτική ματιά και την άποψή της. Πολλές φορές. Πολλές φορές έχει τύχει να πει κάτι και να έχω διαφωνήσει μαζί της όμως στο τέλος, σχεδόν πάντα συνειδητοποιώ πως έχει δίκιο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Star.

O ίδιος τώρα διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του αφού και η εκπομπή που παρουσιάζει σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και περνάει ευχάριστες στιγμές με το μονάκριβο γιο του, Γιώργο. Με τι αρχές όμως θα ήθελε να τον μεγαλώσει;

«Για μένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για το παιδί του είναι η μόρφωση. Νομίζω πως είναι σημαντικό όπλο για οποιαδήποτε κοινωνία. Οι αρχές, η ελευθερία θέλουν μορφωμένους ανθρώπους» τόνισε.

Τέλος η Μαρία αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Τιμό Λειβαδίτη αποκαλύπτοντας τι την κέρδισε σε κείνον!

«Ένιωσα οικεία μαζί του από την πρώτη στιγμή. Υπήρχε έλξη ανάμεσά μας και είδα πως αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top