Η Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτει: «είχα δύο χρόνια σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη»

«Ο πρώη�� σύντροφός μου, μου την “είπε” που ανέβασα τις ημίγυμνες φωτογραφίες του

Η Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτει: «είχα δύο χρόνια σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη»

​Αποκαλύψεις για το παρελθόν της έκανε στην εκπομπή «Μία» η Χριστίνα Πολίτη!

Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως όταν ήταν πιτσιρίκα είχε δεσμό με τον Τζώνη Καλημέρη.

kalim.jpg

«Όλη η Αθήνα ήξερε πως έβγαινα με τον Καλημέρη. Αφού είχαμε σχέση δύο χρόνια. Ο Τζώνη ήταν από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής μου. Εξαιρετικός άνθρωπος γι’ αυτό και τώρα κάνουμε πολύ παρέα. Με βοήθησε αρκετά όταν είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, τότε ήμουν και μικρή και μου στάθηκε» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως πρόσφατα βγήκαν έξω μαζί: «ήμασταν σ’ ένα κλαμπ στη γιορτή μου, ανεβαίναμε τα σκαλιά και του λέω “α ρε Τζωνάκο που να το λέγαμε πως μετά από τριάντα χρόνια θα ανεβαίναμε μαζί τα σκαλιά» επισήμανε.

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις ημίγυμνες φωτογραφίες του πρώην συζύγου της Σωτήρη Φουρτουλάκη που «ανέβασε» πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Instagram.

sot1.jpg
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, έκαναν πολλούς να πιστέψουν πως το ζευγάρι ήταν μαζί στο Πήλιο, κάτι που διέψευσε η δημοσιογράφος: «δεν ήμουν μαζί του στο Πήλιο. Μου τις έστειλε και τις ανέβασα στη σελίδα μου. Έχω σπίτι εκεί και πήγε γιατί ο μικρός λατρεύει τον παππού και τη γιαγιά. Εγώ κάθισα εδώ. Μάλιστα μου την είπε που τις ανέβασα γιατί τον έχουν για σοβαρό άνθρωπο» δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη.

10890941_707921079326259_383439557_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top