Τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι: ΕΤΣΙ έγινε η επανασύνδεση Καινούργιου-Ηλιάκη

Αποκαλύφθηκε όλο το παρασκήνιο

Τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι: ΕΤΣΙ έγινε η επανασύνδεση Καινούργιου-Ηλιάκη

Μήπως δεν μπορούσατε να κοιμηθείτε τα βράδια επειδή δεν ξέρατε πως έγινε η … επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου και της Μαρίας Ηλιάκη; Τέλος η... αγωνία!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, οι πρώην φίλες και συνεργάτιδες ξαναμίλησαν.

Όμως ποιος ήταν αυτός που τις έφερε και πάλι κοντά, έστω και τηλεφωνικά; Ο Νίκος Μουτσινάς!

Ναι, ναι ο πρώην παρουσιαστής του «Δέστε τους» αποφάσισε να λύσει το μυστήριο που επικρατούσε στη showbiz και έκανε την αποκάλυψη!

«Τα βρήκαν. Τους τα βρήκα εγώ! Ήταν η καλή μου πράξη για το 2014 πριν φύγει. Το έκανα το καλό» ανέφερε προκειμένου όλοι να κοιμηθούμε ήσυχοι!

Μάλιστα, με αφορμή τις δηλώσεις Μουτσινά, περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της επισημαίνοντας φυσικά πως παρά την παρεξήγηση με την Ηλιάκη οι τρέσες της έμειναν στη θέση τους: «Λέω του Νίκου, δεν πάμε για φαγητό μια μέρα; Καθόμαστε με το Νίκο και την ώρα που πίναμε κρασί, με ένα δυσοίωνο όνομα, παίρνει η Ηλιάκη τηλέφωνο. Είχαμε και οι δύο ζαλιστεί. Του λέω «σήκωσέ το», μου λέει «δεν το σηκώνω». Το σηκώνει ο Νίκος και μου λέει θέλεις να της μιλήσεις «Πάρτην!». Ήθελα να της μιλήσω και χάρηκα πολύ γιατί την αγαπάω μέσα μου».

Πόσο… μέσα της βέβαια είναι άλλο θέμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top