Βρισίδια στο Κολωνάκι: «αρπάχτηκαν» Σπυροπούλου – Γκολεμά!

Πώς περιέγραψε η παρουσιάστρια το επεισόδιο

Βρισίδια στο Κολωνάκι: «αρπάχτηκαν»  Σπυροπούλου – Γκολεμά!

​Στο επεισόδιο που τάραξε προ ημερών το Κολωνάκι, όταν παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Ντέπυ Γκολεμά, αναφέρθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, περιγράφοντας όσα έγιναν και τονίζοντα�� ότι σοκαρίστηκε από τις βρισιές της τηλεκριτικού!

Όπως είπε η παρουσιάστρια, πήγαινε για εξωτερικό γύρισμα και είχε κίνηση λόγω διαδήλωσης. Εκεί που έψαχνε για πάρκινγκ επί της Πατριάρχου Ιωακείμ (πιο… κεντρικό σημείο δεν βρήκε;), έγινε το κακό το συναπάντημα, για το οποίο έχει ήδη γράψει το star.gr.

«Είχα μαζί μου έναν συνεργάτη μου που είχε ανοικτό το παράθυρο. Ακούγαμε από πίσω κάποιον να κορνάρει συνεχώς και να βρίζει, να βρίζει πάρα πολύ άσχημα! Δεν ήξερα αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Πάρκαρα και κατέβασα το παράθυρο για να δω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που τόση ώρα έχω εκνευρίσει και ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη», εξιστόρησε η Κωνσταντίνα.

Σε… κακό της βγήκε η ευγένεια, όταν αντίκρισε την Ντέπυ Γκολεμά: «πάγωσε μόλις με είδε. Της λέω “μα γιατί το κάνετε αυτό; Δεν φτάνει που γράφετε ανακρίβειες, βρίζετε κιόλας”; Μου κούνησε το κεφάλι, δεν είπε τίποτα και σηκώθηκε κι έφυγε. Είχα μείνει σοκαρισμένη γιατί αυτά που έλεγε δεν αρμόζουν σε άνθρωπο!».

«Ούτε έκλεισα τον δρόμο, ούτε τίποτα… Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν πειράζει, καλή καρδιά», κατέληξε η Κωνσταντίνα, δίνοντας έτσι την δική της απάντηση σε όσα έγραψε προ ημερών η τηλεκριτικός στο Facebook για το μεταξύ τους επεισόδιο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κωνσταντίνα για το «ξεμάλλιασμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top