BINTEO: ξέσπασε ο Αλιάγας στη γαλλική TV για την Ελλάδα!

Τι είπε ο δημοσιογράφος για τα «πυρά» με γνωστό οικονομολόγο

BINTEO: ξέσπασε ο Αλιάγας στη γαλλική TV για την Ελλάδα!

Τα «βρόντηξε» υπέρ της Ελλάδας σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης ο Νίκος Αλιάγας, διασταυρώνοντας τα ξίφη του με τον γνωστό οικονομολόγο Τομά Πικετί!

«Πάντα με σοκάρει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ αυτών που λένε στην Ελλάδα και τον τρόπο που οι δυτικοί δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα πράγματα. Είναι τελείως διαφορετικά. Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση φαντάζομαι», είπε ο διεθνούς φήμης Έλληνας δημοσιογράφος στην εκπομπή «Reaction» του Action24, σχολιάζοντας όσα έγιναν στο τηλεοπτικό πλατό.

Αναφερόμενος στη στάση των Γάλλων απέναντι στη χώρα μας, ο Νίκος Αλιάγας ανέφερε: «έχουν περάσει από πολλά στάδια! Aπό το στάδιο της αλληλεγγύης, “κρίμα οι Έλληνες, να τους βοηθήσουμε”, ήρθε το στάδιο “μας έχετε κουράσει, τι θέλετε κι εσείς”, μετά πέρασαν στο στάδιο “τα πάνε καλύτερα οι Έλληνες, τη σώσανε, εμείς θα ‘μαστε χειρότεροι από τους Έλληνες” και τώρα είναι στο στάδιο “τι θα κάνουμε μαζί σας, τι γίνεται, γιατί έχουμε πρόβλημα μαζί σας τόσα χρόνια”».

Τέλος, ο δημοσιογράφος παραδέχθηκε ότι πρώτο θέμα στη Γαλλία είναι το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και δεν έκρυψε την ανησυχία του για την σημερινή κατάσταση, διερωτώμενος αν όντως έχουμε guts, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για να αλλάξουμε προς το καλύτερο!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Αλιάγας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top