«Πυρά» Γκολεμά στον Χαραλαμπίδη: «μας κοστίζει 650.000 ευρώ η εκπομπή του στη ΝΕΡΙΤ»

Τι έγραψε στο Facebook για τον ηθοποιό

«Πυρά» Γκολεμά στον Χαραλαμπίδη: «μας κοστίζει 650.000 ευρώ η εκπομπή του στη ΝΕΡΙΤ»

​Με τον Ρένο Χαραλαμπίδη τα έβαλε η Ντέπυ Γκολεμά, υποστηρίζοντας μέσω του Facebook ότι το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στη ΝΕΡΙΤ έχει κοστολόγιο 650.000 ευρώ!

«Τούτος λοιπόν που βλέπετε ο τύπος Ρένος Χαραλαμπίδης, ηθοποιός μέγας θαυμαστής της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο μόνος ηθοποιός που αυτή τη στιγμή στη ΝΕΡΙΤ έχει τηλεπαιχνίδι που πρόσφατα, πριν ένα μήνα το πολύ, του ανανεώθηκε -δείτε Διαύγεια ΝΕΡΙΤ- με γενικό κοστολόγιο 650.000 ευρώ όταν στη ΝΕΡΙΤ ελάχιστοι πληρώνονται απολαμβάνει μιας ανήκουστης ασυλίας για μια εκπομπή που κάνει 1% και π��υ ΜΑΣ κοστίζει συνολικά, νομίζω 52 επεισόδια, 650 χιλιάρικα... Είπατε κάτι;;;» έγραψε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός και «ανέβασε» φωτογραφία του ηθοποιού.

Κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να συμφωνήσουν, ενώ κάποιος της επεσήμανε ότι το κόστος ανά επεισόδιο για 40 εργαζόμενους και άλλα κόστη δεν είναι σαν τα χρήματα που δίνονταν παλιότερα στην δημόσια τηλεόραση και κάποιος άλλος αναφέρθηκε στους μισθούς των συνδικαλιστών. Μάλιστα, δεν έλειψε και κάποιος που διέκρινε στις αναρτήσεις της κα. Γκολεμά μία… συμπάθεια προς τον ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top