Ο Λιάγκας αποκάλυψε: «η Aραβανή τα είχε μ’ ένα φίλο του εφοπλιστή παλιά»

Οι νέες μπηχτές του παρουσιαστή για το μοντέλο

Ο Λιάγκας αποκάλυψε: «η Aραβανή τα είχε μ’ ένα φίλο του εφοπλιστή παλιά»

​Το έσταξε για άλλη μία φορά το φαρμάκι του ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τον χωρισμό του Ηλία Βρεττού από την Ευαγγελία Αραβανή και τη νέα σχέση που έκανε το μοντέλο με γνωστό εφοπλιστή της Αθήνας όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη που μάλλον κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι για το μοντέλο: «ο εφοπλιστής που τα έχει τώρα η Ευαγγελία, λένε πως ήταν φίλος μ’ ένα πρώην της Αραβανή. Του έκλεψε την κοπέλα» δήλωσε.

Οι σπόντες έδιναν και έπαιρναν με το Γιώργο Λιάγκα να κάνει συνεχείς αναφορές στην οικονομική κατάσταση του συντρόφου της Ευαγγελίας. Ούτε εφοριακός να ήταν!

«Εγώ τον θαυμάζω έχει ένα από τα ωραιότερα σκάφη στην Ελλάδα. Και εγώ αν είχα πολλά λεφτά, σκάφος θα έπαιρνα» είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: « Φαίη μένουν δύο στενά πάνω από εμάς αλλά εντάξει άλλο σπίτι καμία σχέση».

Από ��α «βέλη» του παρουσιαστή δε γλίτωσε ούτε και ο Ηλίας Βρεττός!

«Τον πόνεσε τον Ηλία γιατί ο άλλος είναι πιο πλούσιος. Να του ευχηθούμε λοιπόν και εκείνου να ευτυχήσει, γιατί οι άλλοι θα ευτυχίσουν σήμερα» επισήμανε ειρωνικά ο παρουσιαστής με τη Σάσα Σταμάτη να σιγοντάρει: «μια χαρά ήταν ο Ηλίας με την Ευαγγελία μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον εφοπλιστή».

Μα τι συμβαίνει κρίση καλοσύνης έπαθαν στο «Πρωινό»;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top