Ντόμινο αλλαγών στα κανάλια λόγω εκλογών

Ανακατατάξεις με τις πρεμιέρες στην prime time

Ντόμινο αλλαγών στα κανάλια λόγω εκλογών

​Αναβρασμός επικράτησε στα τηλεοπτικά κανάλια μετά από την ανακοίνωση των εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου, αφού αυτό προκαλεί ανατροπές στον προγραμματισμό τους και απαιτεί στροφή στην ενημέρωση.

Στο Mega ξεκίνησαν συσκέψεις επί συσκέψεων, αφού είχαν προγραμματίσει την πρεμιέρα τριών τηλεοπτικών σειρών στις 12 και 13 Ιανουαρίου, δύο εβδομάδες δηλαδή πριν από τις εκλογές.

Στελέχη του καναλιού αναρωτήθηκαν αν αξίζει τον κόπο να ρίξουν στην μάχη τα πιο δυνατά χαρτιά του ψυχαγωγικού τους προγράμματος, στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, με την prime time να γίνεται άνω κάτω, αφού τα δελτία ειδήσεων θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Το σενάριο που εξετάστηκε ήταν να αναβληθεί η έναρξη του νέου προγράμματος και να μετατεθούν οι πρεμιέρες των σειρών «Κάτω Παρτάλι», «Εθνική Ελλάδος» και «Ηρωίδες» μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα στις 9 Φεβρουαρίου.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει ληφθεί μια τέτοια απόφαση.

Στον ΑΝΤ1 πάλι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού την Κυριακή 25 Ιανουαρίου δεν θα μεταδοθεί το Dancing with the Stars, με αποτέλεσμα ο τελικός του show χορού να μετατεθεί για τις 8 Φεβρουαρίου.

Έτσι, λοιπόν μετατίθεται για τις 15 Φεβρουαρίου και η πρεμιέρα του The Voice.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top