Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για την τελευταία Πρωτοχρονιά με τον μπαμπά της

Και αποκάλυψε την απάτη που έχει γίνει με την ταυτότητα της με αποτέλεσμα να κερδίζει έναν ολόκληρο χρόνο!

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για την τελευταία Πρωτοχρονιά με τον μπαμπά της

​Για την τελευταία Πρωτοχρονιά με τον μπαμπά της ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν τρεις μήνες μίλησε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια που φήμες την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυά της, λέγοντας πως «αξέχαστη θα μου μείνει η προηγούμενη Πρωτοχρονιά, γιατί ήταν η τελευταία που έκανα με τον μπαμπά μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε και μια… «απάτη» που έχει γίνει με την ταυτότητά της, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της που έγινε on air στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.

8970_KRATEROS_KATSOYLIS_KATERINA_KARAVATOY_22122014.jpg
Τι έχει συμβεί; Ενώ στην πραγματικότητα η Κατερίνα Καραβάτου έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου, η ταυτότητά της, δείχνει πως είναι γεννημένη την 1η Ιανουαρίου.

«Είμαι ένα λαθραίο μωρό. Γεννήθηκα στις 30 Δεκεμβρίου, αλλά επειδή θα γεννιόμουν πολύ αργότερα και με έβγαλαν λίγο νωρίτερα, για να μην φάω τη χρονιά στους ώμους μου, με έγραψαν 1η Ιανουαρίου! Είναι μια ξεκάθαρη απάτη δεν το συζητώ. Κλέβω έναν ολόκληρο χρόνο! Το έμαθα ότι είμαι γεννημένη 30 Δεκεμβρίου, στα 18 μου» εξήγησε η παρουσιάστρια.

Τέλος, χωρίς να επιβεβαιώσει τις φήμες που την θέλουν ξανά έγκυο, δεν έκρυψε ότι «είμαστε στη φάση που θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα μωράκι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top