Καραβάτου: «δεν μπορώ να διαχειριστώ τον θάνατο του πατέρα μου»

Πώς είπε στην κόρη της ότι ο παππούς έφυγε από την ζωή;

Καραβάτου: «δεν μπορώ να διαχειριστώ τον θάνατο του πατέρα μου»

​Για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο είπε στην τριών ετών κόρη της για τον θάνατό του, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Η Αέλια είχε μια πάρα πολύ στενή σχέση με τον παππού της τον Γιάννη. Κάποια στιγμή μου είπε “παίρνω τον παππού τηλέφωνο και δεν απαντάει, νομίζω ότι πρέπει να του γράψω ένα γράμμα”. Τότε βρήκα την ευκαιρία και της το είπα. Πριν δεν ήμουν έτοιμη. Τότε, όμως, μπόρεσα και το έκανα και μιλάμε πια καθημερινά για τον υπέροχο και αστείο παππού Γιάννη, που είναι πάντα γύρω μας και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», λέει στο περιοδικό «You» η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για το πώς η ίδια διαχειρίζεται τον θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από την ζωή στα τέλη του Σεπτέμβρη, νικημένος από τον καρκίνο, η Κατερίνα αναφέρει: «έγινε κάτι καταλυτικό, κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω, κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει κι εγώ δεν έχω προς το παρ��ν την ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ο μπαμπάς μου υπάρχει παντού συνέχεια, με φροντίζει, με προστατεύει, με αγαπάει όπως πριν. Απόλυτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top