ΝΕΟ κράξιμο Λιάγκα σε Βουτσά: «Ας τον μαζέψει κάποιος!»

«Είναι ανευθυνότητα και εγωιστικό να κάνεις παιδί στα 82» είπε σε ανεβασμένους τόνους

ΝΕΟ κράξιμο Λιάγκα σε Βουτσά: «Ας τον μαζέψει κάποιος!»

​Τον Κώστα Βουτσά έκραξε ο Γιώργος Λιάγκας για δεύτερη φορά, με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί στα 82 με την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του, Αλίκη.

Ο παρουσιαστής, μετά το «στόλισμα» που είχε κάνει στον κωμικό ηθοποιό για τα καυτά φιλιά που αντάλλασσε με την σύντροφό του στα μπουζούκια, επανήλθε… δριμύτερος, «χώνοντας» τα στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος βγήκε και δήλωσε:

«Γιατί να μην κάνω παιδί; Θέλω να ευχαριστήσω αυτή την κοπέλα. Ένα παιδί θα με ξανανιώσει. Θα με κάνει πιο νέο!Εγώ κυνηγάω τον έρωτα. Είμαι κυνηγός. Μ΄αρέσουν οι γυναίκες και ζω γι΄αυτές!»

Τάδε άκουσε ο ��ιάγκας και σχολίασε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο λέγοντας:

«Ο άντρας σε αυτή την ηλικία μπορεί να κάνει παιδί. Το παιδί δεν ξέρω αν μπορεί να το γεννήσει ένας άνδρας που είναι 82 ετών. Όσο και να ζήσει, και υπεραιωνόβιος να γίνει,-που του το εύχομαι- κάποια στιγμή θα πεθάνει όπως όλοι μας.Πόσο πιο εγωιστική δήλωση να κάνεις για ένα παιδί, που σε λίγα χρόνια θα μείνει νομοτελειακά ορφανό; Είναι η πιο εγωιστική δήλωση που έχω ακούσει ποτέ. Είναι ανευθυνότητα να κάνεις παιδί στα 82. Τον αγαπάω, τον λατρεύω, αλλά ας τον μαζέψει κάποιος!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top