Ετοιμάζει γάμο μέσα στις γιορτές η Μενεγάκη; ΔΕΙΤΕ την αντίδρασή της!

Φουντώνουν οι φήμες για στέφανα, λίγο πριν γίνει ξανά μανούλα

Ετοιμάζει γάμο μέσα στις γιορτές η Μενεγάκη; ΔΕΙΤΕ την αντίδρασή της!

Κουφέτα αντί για μελομακάρονα λέγεται ότι θα φάει τις γιορτές η Ελένη Μενεγάκη, καθώς δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να παντρεύεται με τον Ματέο Παντζόπουλο λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους. Μάλιστα, οι φήμες πήραν «φωτιά» μετά από ένα… χαμόγελο της παρουσιάστριας σε ατάκα περί γάμων στην εκπομπή της!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σχεδιάζουν να παντρευτούν τις ημέρες των γιορτών, πιθανότατα στο Παρίσι, δεδομένου και του ότι η «Ελένη» θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Η ίδια, πάντως, είπε προ ημερών on air ότι θα κάνει Πρωτοχρονιά στο σπίτι της, στα Μελίσσια, ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει το ταξιδάκι.

menegaki--pantzopoulos-dimosia-filia-sti-thessaloniki.w_l.jpg

Όπως σε καθετί που αφορά στα προσωπικά της, η Ελένη τηρεί σιγήν ιχθύος, αν και πολλοί είδαν την επιβεβαίωση του φημολογούμενου γάμου σε ένα… χαμόγελό της!

«Γάμοι να γίνονται, χαρές στον κόσμο», σχολίασε στην εκπομπή της Δευτέρας ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον γάμο του Έλτον Τζον με τον αγαπημένο του και η κάμερα έδειξε την Ελένη να χαμογελά όλο νόημα… Λέτε αυτό να τα είπε όλα;

menegaki15.jpg

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στα περί γάμου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top