Εγκεφαλικά μοίρασε η Ματσούκα με την διαφάνεια στο μπούστο και τις αποκαλύψεις της-ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για την καριέρα της, την μητρότητα και την κόντρα Διαβάτη-Ρουβά

Εγκεφαλικά μοίρασε η Ματσούκα με την διαφάνεια στο μπούστο και τις αποκαλύψεις της-ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα μάξι φόρεμα να διαγράφει τις τέλειες αναλογίες της και διακριτική διαφάνεια για να δείχνει τόσο… όσο το εντυπωσιακό μπούστο της, έσκασε μύτη στα Καρντάσιανς, η Δήμητρα Ματσούκα.

Η σέξι ηθοποιός, φορώντας κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη μίλησε για όλους και για όλα, εξηγώντας την συνειδητή απόφαση της να μην δίνει πολλές συνεντεύξεις.

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε με χαρά για την πρόταση που της έγινε να γίνει παρουσιάστρια στο ACTION 24 και την εβδομαδιαία εκπομπή που παρουσιάζ��ι με τα στέκια της πόλης.

Αποκάλυψε ότι έχει λίγους φίλους, είπε ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και επανέλαβε την άποψη της ότι θα ήθελε να βρει έναν άντρα που να έχει εκείνος παιδιά.

«Δεν έχω ονειρευτεί να κάνω παιδιά. Πιο πολύ μπορώ να παίξω το ρόλο της κόρης, παρά της μαμάς» είπε.

Αναφερόμενη στην διαμάχη Χρυσούλας Διαβάτη –Σάκη Ρούβα η ηθοποιός δήλωσε: «Είναι ένα ζήτημα λεπτών ισορροπιών. Θέλω να πω ότι μάλλον η ίδια έχει κάποια αντίρρηση με την κριτική επιτροπή. Έχω δει την παράσταση και ο Σάκης ήταν εξαιρετικά σοβαρός σε αυτό που έκανε. Αν με ρωτάς αν αυτή η βράβευση, ως η καλύτερη ερμηνεία αρχαίου δράματος ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν ξέρω να σου πω, γιατί πρώτον δεν έχω δει όλες τις ερμηνείες εκείνης της χρονιάς, δεύτερον δεν ανήκω στην κριτική επιτροπή, αλλά εικάζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση».

BINTEO ANT1

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top