Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά την επίσκεψη στο μοναστήρι η εκπομπή της συνεχίζεται κανονικά

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε περιχαρής στα social media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά την επίσκεψη στο μοναστήρι η εκπομπή της συνεχίζεται κανονικά

​Συνεχίζεται κανονικά όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποτελεί παρελθόν για τον Alpha.

Αρχικά το κανάλι της Κάντζας τα είχε διαψεύσει, λέγοντας πως το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» παραμένει ως έχει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ωστόσο όπως σας είχε γράψει το star.gr, φωνές μέσα από το κανάλι της Κάντζας επέμεναν ότι καπνός χωρίς φωτιά… δεν υπάρχει, και το μόνο που κρατάει την Κωνσταντίνα στην Κάντζα είναι οι καλές της σχέσεις με την διοίκηση του καναλιού, αν και στελέχη του Alpha τόνιζαν ότι ούτε κι αυτά κρατάνε αιώνια.

5254_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_6122014.jpg
Να τελικά που οι καλές σχέσεις… επικράτησαν, και έτσι αύριο Σάββατο, οι fans της Κωνσταντίνας θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Φαίνεται έπιασε τόπο η επίσκεψη της παρουσιάστριας στη μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης, όπου κάθε Τετάρτη γίνονται εξορκισμοί και λύνονται μάγια, παρουσία εκατοντάδων προσκυνητών, συνοδευόμενη από τον φίλο της και make up artist Δημήτρη Δημητρούλη, που έμοιαζε να ξέρει τα κατατόπια. Η νεαρή τηλεπερσόνα, εμφανίστηκε αμακιγιάριστη και ατημέλητη, φορώντας μία από τις μακριές φούστες που δίνουν στα μοναστήρια σε όσες γυναίκες φορούν κοντές φούστες ή παντελόν��α.

ΓΕΜΙΣΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ:

Μετά τα… ευχάριστα νέα, η Κωνσταντίνα αποφάσισε ενώ τόσες ημέρες τηρούσε σιγήν ιχθύος και είχε εξαφανιστεί δια προσώπου γης και social media, να «γεμίσει» το Twitter και το Instagram της με προαναγγελίες για τους καλεσμένους στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», αλλά και με προσωπικές της φωτογραφίες.

spyropolou 2.jpg

Σε μια από αυτές, έγραψε μάλιστα:

spyropoulou.jpg
«Καλημέρα. Σκεφτείτε θετικά. Η ζωή είναι υπέροχη!», συνοδεύοντας της με τα hashtags «τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», «τα Χριστούγεννα έρχονται», και «αγάπη».
spyropoyloy 3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top