ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΨΕ στο Star: «The A-Team»!

Περιπέτεια με Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζέσικα Μπίελ στις 22:00

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΨΕ στο Star: «The A-Team»!

​Την καθηλωτική περιπέτεια «The A-Team», με τους Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ και Πάτρικ Ουΐλσον, έχει απόψε, στις 22:00, σε πρώτη προβολή, το Star!

Σκηνοθετημένη από τον Τζο Κάρναχαν και βασισμένη στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά των ‘80s, η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα το οποίο δεν διέπραξαν!

THE A - TEAM 2 (800x533).jpg

Ο Λίαμ Νίσον είναι ο Χάνιμπαλ Σμιθ, ο άνθρωπος, που σχεδιάζει παράτολμες αποστολές, που απαιτούν σωστό timing, ασυνήθιστες δεξιότητες και μια ομάδα ικανότατων στρατιωτών. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο Τέμπλετον «Φέις» Πεκ, που μπορεί να προμηθεύσει την ομάδα με ό,τι χρειάζεται για τις επικίνδυνες ενέργειές της. Ο Κουίντον Ράμπατζ Τζάκσον υποδύεται τον Μπ. Α. Μπαράκους, οδηγό της ομάδας. Ο Σάρλτο Κόπλεϊ είναι ο Μέρντοκ, ένας χαρισματικός πιλότος. Η Τζέσικα Μπίελ υποδύεται την Τσαρίσα Σόσα, μια πρώην κοπέλα του Φέις, η οποία τώρα κυνηγά την ομάδα για το έγκλημα, που κατηγορείται. Ο Πάτρικ Ουίλσον, τέλος, είναι ο Λιντς, ένας μυστήριος υπάλληλος της CIA, που αποτελεί τον παίκτη - κλειδί στην πιο εκρηκτική αποστολή της ομάδας.

THE A - TEAM 3 (534x800).jpga-team-movie-new-4.jpg

Χρησιμοποιώντας τα μοναδικά τους ταλέντα, οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να «καθαρίσουν» το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ ��ης ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top