Φτού σκόρδα: σε μοναστήρι που… λύνει τα μάγια η Σπυροπούλου!

Πήρε την ευχή ενώ οι φήμες για «κόψιμο» της εκπομπής συνεχίζονται

Φτού σκόρδα: σε μοναστήρι που… λύνει τα μάγια η Σπυροπούλου!

Ούτε σε μάγισσες, ούτε σε χαρτορίχτρες, αλλά σε… μοναστήρι που λύνει τα μάγια πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την ώρα που τα ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζουν να κατρακυλάνε και οι φήμες για «κόψιμο» της εκπομπής της από τη νέα χρόνια συνεχίζονται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι, η Κωνσταντίνα επισκέφθηκε την μονή Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης, στη Χασιά, όπου κάθε Τετάρτη γίνονται εξορκισμοί και λύνονται μάγια, παρουσία εκατοντάδων προσκυνητών.

Συνοδευόμενη από τον φίλο της και make up artist Δημήτρη Δημητρούλη, που έμοιαζε να ξέρει τα κατατόπια, η παρουσιάστρια -που μάλλον πιστεύει ότι οι αποχωρήσεις, τα χαμηλά νούμερα και όλα τα άλλα δεινά της εκπομπής οφείλονται σε... ανώτερες δυνάμεις- εμφανίστηκε αμακιγιάριστη και ατημέλητη, φορώντας μία από τις μακριές φούστες που δίνουν στα μοναστήρια σε όσες γυναίκες φορούν κοντές φούστες ή παντελόνια.

Κατά την ιστοσελίδα της μονής, εκτός από εξορκισμούς και λύσιμο μαγείας, διαβάζονται και ευχές για την βασκανία. Αφού προσκύνησε, η Κωνσταντίνα αποχώρησε και ελπίζουμε ο Θεός να βάλει το χέρι του στο σπίτι της σπιτάκι της και στα όρη στα άγρια βουνά να πάει το κακό το μάτι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top