Πώς έχασε ο Λιάγκ��ς όλη του την περιουσία: φίλος του τον έμπλεξε σε απάτη!

Τι λέει στο Star ο δικηγόρος του παρουσιαστή για την υπόθεση

Πώς έχασε ο Λιάγκας όλη του την περιουσία: φίλος του τον έμπλεξε σε απάτη!

​Περισσότερα από 300.000 ευρώ έχασε ο Γιώργος Λιάγκας, που εμπιστεύτηκε φιλικό του πρόσωπο για επενδύσεις, αλλά τελικά έπεσε θύμα απάτης! Σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ, η εκπομπή «Μία» αποκάλυψε πώς έχασε τα λεφτά του ο παρουσιαστής, ενώ ο δικηγόρος του μίλησε για την υπόθεση που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Πρόκειται για μία περίπτωση που έχει βαθιά χαρακτηριστικά κακουργηματικής, ποινικής, απάτης και πλαστογραφίας», εξήγησε στην εκπομπή ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε ο δικηγόρος, φιλικό πρόσωπο του παρουσιαστή, το οποίο γνωρίζει από την γενέτειρά του, την Λάρισα, τον πλησίασε και του είπε ότι εργάζεται για χρηματιστηριακή εταιρεία, ενώ προσφέρθηκε να τον φέρει σε επαφή μαζί της, προκειμένου να προβεί σε επενδύσεις.

Πράγματι, ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας και γνώρισε το προσωπικό της, ενώ πείστηκε να δώσει τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει εδώ και χρόνια, τα οποία, υποτίθεται, ότι θα επενδύονταν σε ομόλογα του γερμανικού Δημοσίου. Ωστόσο, ο φίλος - υπαλληλος, όχι μόνο δεν επένδυσε το ποσό, αλλά έδινε και πλαστές βεβαιώσεις στον παρουσιαστή!

«Αν είχε χάσει χρήματα που είχε επενδύσει στο Χρηματιστήριο, δεν θα είχε καμία αξίωση. Θα ήταν ένας από τους χιλιάδες που έχουν χάσει χρήματα στο Χρηματιστήριο. Δεν συνέβη, όμως, αυτό… Ο υπάλληλος, που δεν μπορούμε να κατονομάσουμε δημοσίως σε αυτό το στάδιο, αντί να επενδύει τα χρήματα σε μετοχές, τα έβαζε στην τσέπη του και έδινε στον κ. Λιάγκα την ψευδή εντύπωση ότι τα επένδυε στο Χρηματιστήριο. Μάλιστα, πλαστογραφούσε έγγραφα ότι επενδύθηκαν ποσά δεξιά κι αριστερά. Πήρε τα χρήματα και τα έβαζε στο παντελόνι του, ενώ απέδιδε πλαστά πιστοποιητικά», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στο «Μία».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα για την απάτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top