Χαμός για την Eurovision: εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια!

Από 14 έως 390 ευρώ οι τιμές - άλλες δύο φάσεις πώλησης εντός του 2015

​Τι κι αν ακόμα δεν έχουν επιλέξει τραγούδια οι χώρες; Τι κι αν μας χωρίζουν σχεδόν έξι μήνες μέχρι την Eurovision του 2015; Τα πρώτα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 20 λεπτά!

Πάνω από 600 άνθρωποι έσπευσαν να πάρουν το «μαγικό» χαρτάκι για τον μουσικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στη Βιέννη στις 19, 21 και 23 Μαΐου του 2015.

Το 25% των εισιτήριων διατέθηκε σήμερα, Δευτέρα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο φάσεις πώλησης. Τα εισιτήρια χωρίζονται σε έξι διαφορετικές κατηγορίες και οι τιμές κυμαίνονται από 14 (για τις πρόβες) έως 390 ευρώ (για καθίσματα στη σειρά «gold» του τελικού), με τα περισσότερα να κοστίζουν από 49 έως 150 ευρώ.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής της Eurovision και, από την στιγμή που κέρδισε η Κοντσίτα και ο διαγωνισμός ήρθε στη Βιέννη, ήθελα να είμαι εκεί», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Eurovision ο Ντομινίκ Μπεργκόφερ από την Αυστρία, ο άνθρωπος που αγόρασε το πρώτο εισιτήριο για τον διαγωνισμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top