Α’ προβολή απόψε στο Star: «X-Μen η Αρχή: Γούλβεριν»!

Ο Χιου Τζάκμαν στοn ρόλο που τον έκανε διάσημο, στις 21:00

Στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, αυτόν του Γούλβεριν, θα δούμε απόψε, στις 21:00, τον Χιου Τζάκμαν, σε πρώτη προβολή από το Star!

Η ταινία εκτυλίσσεται χρόνια πριν ο Γούλβεριν ενωθεί με τους X-Men, την περίοδο, που δούλευε ως επαγγελματίας δολοφόνος. Η πλοκή του έργου είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν του διάσημου σούπερ ήρωα.

X - MEN ORIGINS WOLVERINE 4 (800x600).jpg

Το «X-Men η Αρχή: Γούλβεριν», όπως δηλώνει και ο τίτλος, είναι η ευκαιρία για τους απανταχού φαν των γνωστών κόμικς της Marvel, να γνωρίσουν την καταγωγή και της ρίζες του αγαπημένου τους ήρωα, πώς απέκτησε τον περίφημο αδαμάντινο σκελετό και τα νύχια του, γιατί έχασε τη μνήμη του, τι δουλειά είχε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ποιος είναι ο λόγος της εχθρότητας ανάμεσα σε αυτόν και τον αιώνιο αντίπαλό του, Σέιμπερτουθ και γενικότερα ποια είναι όλα αυτά τα βιώματα που τον μετέτρεψαν από ένα ασθενικό, αδύναμο αγόρι, σε έναν οργισμένο, εκδικητικό και δολοφονικό μεταλλαγμένο.

X - MEN ORIGINS WOLVERINE 3 (800x450).jpg

Στην ταινία σημαντικό ρόλο θα παίξουν δύο ήρωες, που τους έχουμε γνωρίσει ήδη: ο Σέιμπερτουθ και ο Γουίλιαμ Στράικερ, υπεύθυνος για την εφαρμογή σε μεταλλαγμένους του προγράμματος Weapon X. Εμφάνιση βέβαια στη μεγάλη οθόνη θα κάνουν και καινούργιοι αλλά πολύ αγαπημένοι από τους αναγνώστες των κόμικς, ήρωες, όπως η Έμα Φροστ, ο Ντέντπουλ και ο Γκάμπιτ.

X - MEN ORIGINS WOLVERINE 2 (800x533).jpg

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Γκάβιν Χουντ, σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας «Tsotsi», ενώ, εκτός από τον Χιου Τζάκμαν, παίζουν οι Λιβ Σράιμπερ, Ντάνι Χιούστον και Ράιαν Ρέινολντς.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top