Έλενα Τσαβαλιά: «Ακόμα και 300 γραμμάρια να πάρω, κάνω... δίαιτα»

«Μετράγαμε τα χρήματα για να αγοράσουμε γάλα στο παιδί της»

Έλενα Τσαβαλιά: «Ακόμα και 300 γραμμάρια να πάρω, κάνω... δίαιτα»

​Με μία ζυγαριά στο χέρι είναι η Έλενα Τσαβαλιά, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της: «κάνω δίαιτα ακόμα κι αν διαπιστώσω ότι έβαλα τριακόσια γραμμάρια παραπάνω.Προσέχω τη διατροφή μου. Το κάνω πολύ επιμελώς τα τελευταία δύο χρ��νια. Μου έχει γίνει τρόπος ζωής » τόνισε και πρόσθεσε:«δεν πίστευα ποτέ ότι αν θα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε ένα πιάτο στεγνό κοτόπουλο και ένα κοκκινιστό με πατάτες, εγώ θα διάλεγα το πρώτο» τόνισε.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του «MEGA με Μία», εξομολογήθηκε πως αυτή η «υστερία» της με το βάρος την οδήγησε να κάνει ανελλιπώς γυμναστική:«κάθε μέρα 6 με 7 το πρωί κάνω γυμναστική και μετά ετοιμάζομαι για να πάω στην εκπομπή» διευκρίνισε.

Η Έλενα Τσαβαλια που είναι έντεκα χρόνια παντρεμένη με το Μάρκο Σεφερλή, τόνισε και το μυστικό του γάμου τους:«με κράτησε η μεγάλη αγάπη που είχα έγω και ελπίζω να έχω και στο μέλλον για αυτόν τον άνθρωπο. Επίσης το γεγονός πως όσο κι αν είμαι σταθερή σ’ αυτό που σκέφτομαι θα κάνω πίσω όταν θεωρήσω ότι έτσι πρέπει να γίνει. Ο συνδυασμός αγάπης υποχωρητικότητας και επίθεσης όταν χρειάζεται είναι το μυστικό»

Έχουν περάσει όμως ποτέ κρίση;

«Δεν υπήρξαν ουσιαστικά πράγματα που να μας οδηγήσουν σε σημείο να είμαστε με το ένα πόδι μέσα στη σχέση και με το άλλο απέξω» ξεκαθάρισε η σύζυγος του ηθοποιού.

Ούτε και οι οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν μία διετία κατάφερε να τους χωρίσει. Αντίθετα τους ένωσε περισσότερο: «είναι πολύ άγριο πράγμα να μην ξέρεις αν την άλλη μέρα θα έχεις να δώσεις γάλα στο παιδί σου. Καταλαβαίνεις πόσο τίποτα ήταν τα χρήματα που είχαμε. Η αγάπη μας όμως μας κράτησε, η υπομονή μας, το πείσμα μας και η εργατικότητα του Μάρκου» θυμήθηκε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top